Justyna - opinia (1) Pani Justyna to osoba godna zaufania z bardzo profesjonalnym, indywidualnym... Justyna Michalina - opinia (1) Jestem bardzo wdzięczna, że spotkałam na swojej drodze Panią Justynę. Zajęcia... Michalina Szczerze polecam (1) Do Pani Justyny na terapię trafiłam w lutym. Po kilku miesiącach wiem już że... Ewa
Bardzo dobry wybór !!! Polecam bez dwóch zdań !!! (1) Spotkania z Panią Justyną to najlepiej wykorzystany czas :) Mam już pewne... Gosia Świetna psychoterapeutka (1) Pani Justyna to ciepła osoba, dzięki której wszelkie obawy przed podjęciem... Martyna Zdecydowanie polecam (1) Serdecznie polecam terapię u Pani Justyny! Pani Justynie wyraźnie zależy na... Bogna Polecam Panią Justynę (1) Uczęszczam na psychoterapię do Pani Justyny od ponad miesiąca. Wizyty... Joanna Polecam serdecznie! (1) Serdecznie polecam Pania Justyne jako Psychoterapeute. Spotkania odbywaja sie... Justyna B. Polecam (1) Bardzo polecam spotkania z Panią Justyną. Podchodziłam do pomysłu podjęcia... Marzena Nie szukaj dalej, to właściwy adres (1) Długo zastanawiałam się nad rozpoczęciem terapii i wyborem odpowiedniego... Karolina Psychoterapeuta z powołaniem (1) Szczerze mogę polecić panią Justynę każdemu kto potrzebuje pomocy w uporaniu... Dorota Polecam! (1) Panią Justynę poleciła mi moja dobra koleżanka. Mimo obaw lepiej nie mogłam... Aleksandra Polecam ! (1) Polecam serdecznie Panią Justynę. Jest bardzo empatyczną i zaangażowaną w... Martyna Bardzo polecam terapię z Panią Justyną (1) Bardzo polecam spotkania z Panią Justyną. Jest bardzo miłą, sympatyczną... Natalia bardzo dobry i empatyczny specjalista (1) Spotkania z Panią Justyną polecam wszystkim, którzy - tak, jak ja - zmagają... Katarzyna Rewelacyjna psychoterapia (1) Pani Justyna jest zdecydowanie najlepszą psychoterapeutką, do jakiej miałam... Magda godny zaufania psychoterapeuta oraz życzliwy i empatyczny człowiek (1) Ciepły, empatyczny i wzbudzający zaufanie specjalista. Pani Justyna cały czas... Joanna W końcu znalazłam POMOC (1) Do pani Justyny trafiłam po kilku wizytach u innych specjalistów, z którymi... Agnieszka Zdecydowanie polecam (1) Pani Justyna osoba bardzo kompetentna sprawia że na spotkaniu można czuć się... zadowolona