Renata - opinia (1) Najlepszy hotel dla psów, profesjonalne podejście, psy mają świetne warunki.... Renata MIŚ . w imieniu pieska piszę co mi dyktuje:) - opinia (1) Korzystamy od lat. Pani Ania jest rewelacyjna. Naprawdę kocha zwierzęta i... MIŚ . w imieniu pieska piszę co Ola - opinia (1) Najlepszy hotelik dla zwierząt. Profesjonalna opieka ludzi, którzy kochają to... Ola
Fabio - opinia (1) Fabio dziękuję za wspaniałą opiekę :) Fabio Najlepszy hotel (1) Mój pies był zachwycony, nie chciał wracać. Uważam, że to najlepszy hotel z... Ola Hotel i świetlica dla psa (1) Najlepsze miejsce dla mojego labradora Baja. Tylko bardzo odpowiedzialni... Ewa Opieka psów (1) Wspaniałe miejsce, doskonała opieka, właściciele zawsze chętni doradzić w... Marek Pasja i wiedza (1) Hotel okazał się być miejscem, w którym czuć nie tylko przemyślane... Justyna Fajny hotel (1) Korzystałem kilka razy z tego hotelu. Z każdą kolejną wizytą, jak już... Marek Wspaniałe miejsce (1) Zapewniona świetna opieka, doborowe towarzystwo do zabaw. Mój pies wraca do... ER Wspaniały hotel (1) Witam, z usług hotelu Psyjaciele miałam przyjemność skorzystać po raz trzeci.... Krystyna Polecam! (1) Jestem zauroczona hotelem. Życzyłabym sobie tak wspaniałych, uprzejmych,... Magda REWELACjA (1) Mój malutki psiak spędził tam cały dzień. Wrócił do domu zmęczony i... Paulina Najlepszy hotel w Trójmieście (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem tego miejsca. Od wielu lat korzystam z różnych... Agnieszka Wspaniala opieka! (1) Nasza Daisy byla zachwycona tym miejscem, pani Ania ma wspaniale podjescie do... Luiza i Tomek