Pub spoko, ale obsługa beznadziejna. Łysy gościu oszukuję wydając resztę.
Ogólne pierwsze wrażenie pozytywne, ale niestety z upływem czasu zostało ono spaprane na maksa. Chwilę po wejściu zamówiłem pizzę 50/50 margarita/capriciosa. Zapłaciłem, ale przy stoliku spojrzałem na paragon a tam za pizzę 26 (!!) zł. Wróciłem do baru - przeproszono mnie i oddano mi 10 zł. OK, rozumiem, każdy może się pomylić. Następnie kupowałem piwo, które butelkowe kosztuje tam 6,50 zł. Z 10 zł wydano mi 3 zł. OK, pomyślałem - może nie mają drobnych. Za drugim razem to samo. Uprzedziłem znajomych, że łysy pan kroi na każdym piwie 50 groszy. Kolega kupił 2 piwa, zapłacił dwudziestozłotówką. Łysy wydał mu 6 zł, a na pytanie ile kosztuje piwo odpowiedział 6,50 zł. na pytanie dlaczego pan wydał 6 zł, łysy zapytał, czy kolega dał 20 zł. (NIE !! na pewno dał 19 zł !!) potem kupiłem kolejne piwo tylko po to, by sprawdzić, czy nadal to robi. Oczywiście sytuacja ta sama z 10 zł dostałem 3 zł reszty. Zwróciłem łysemu uwagę, że to już 3 raz i że kolegę też próbował oszukać. gościu mi odpowiedział: Trzeba było sprawdzać resztę I mówić! Rozumiem, mecz - Polacy, piwko, ale żeby tak perfidnie kroić ludzi, którzy przyszli tam spędzić miło czas ?? - Bardzo słabo
nie polecam nikomu
nie polecam nikomu