Nie polecam (1) nie dość, że na pizze czekaliśmy 2,5h to przyjechała spalona, sosy które... Nadii Pub spoko, ale obsługa beznadziejna. Łysy gościu oszukuję wydając resztę. (4) Ogólne pierwsze wrażenie pozytywne, ale niestety z upływem czasu zostało ono... Piotr arena pub pizza (1) super pizza,mogę jeść i jeść.Lokal ma sportowy,surowy wygląd ale atmosfera... bogna
super jedzenie (1) bardzo smaczne jedzonko bogna Pizza godna polecenia!!! (1) Odkad zmienil sie wlasciciel wiele sie tutaj zmienilo, pizza dalej dobra jak... Jarek MASAKRA!!!! (1) Żałuję, że zanim zamówiłam nie przeczytałam opinii!!! Koszmar, zero kontaktu,... Ola Obsluga (5) Jestem zdegustowany obsluga w pubie... Miejsce super ze sportowym klimatem... Grzegorz Nie wiem jakim cudem się tam utrzymują. (1) Pizza z giga opóźnieniem, lodowata. Oburzenie personelu na telefon z pytaniem... Krzychu Prawie 3 godziny czekania na pizzę! (1) To jest absolutnie nie do zaakceptowania. Lee PORAŻKA (1) Zdecydowanie odradzam! Pizza zamawiana 19:12, o 21:15 wykonany telefon, aby... Karolina K. Obsługa (1) Jedzenie jest świetne lecz nie można powiedzieć tego o obsłudze dziewczyny za... Krzysztof Pycha:) (1) Zamawiałam pizzę z dostawą do domu już dwukrotnie . Raz na grubym i raz na... Drasanes Obsługa mało zainteresowana klientem (1) Panienki z obsługi nie są zainteresowane klientami sprawiające wrażenie jakby... Smakosz Ble.... (2) Pizza dziwna w smaku, ciasto słabe - niesmaczne. Wielkość pizza woła o... Tomek obsługa fatalana (2) Pizza mega ale obsługa straszna. tizer Znudziło Ci zwykłe jadłoi? Polecam Arenę Pub pizzę!!!!! (1) Pizzę dostałam przed oczekiwanym czasem, gorąca i pyszna, polecam, wiecej nic... Iwona Ble... (1) zamówiłem pierwszy i ostatni raz. Pizza dziwna w smaku, ciasto słabiutkie -... Tomek Super miejsce i bardzo mila pani barmanka (1) Bylem tu dzis pierwszy raz. Wjechalem przejezdzajac zeby cos zjesc. Pizza... michu Bardzo dobra pizza (1) W tym miejscu już kiedyś była dobra pizza. Potem zmieniali się właściciele.... Marek Pizzeria (1) Niedawno wpadlismy obejrzec mecz do pubu Arena i milo zaskoczyl nas fakt, ze... Krzysiek