Puk Puk

Na to jest HP, żeby sobie o de.. maryni pogadać,
To korzystam

Nie ma oowiązku czytać.
A żę to pierdy.. Sam o tym doskonale wiem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9

Złodzieje? ... a jak nazwać ubezpieczalnie, a właściwie ich przedstawicieli, którzy nie informują o szczegółach ubezpieczenia swoich klientów, tylko podstawiają dokumenty do podpisu. Im klient mniej uświadomiony, tym lepiej dla ubezpieczalni i przedstawiciela.
Chcesz ubezpieczyć swoje mieszkanie na 1mln zł, proszę bardzo, wyliczą ci składkę dla miliona. Spróbuj ten milion odebrać po całkowitym zniszczeniu domu. Wtedy liczy się wartiść rynkowa, a nie wartość.na jaką masz ubezpieczenie.
Masz ubezpieczony przez wspólnotę cały blok, ale nie przeszkadza przedstawicielowi pobierać składkę za ten sam element od indywidualnie ubezpieczających mieszkania w tym bloku.itd itp
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moja koleżanka nazywa to "dniem szlafroka".
Też często zapitala po naście godzin dziennie.
I jeśli trafi jej się dzień, kiedy może sobie na to pozwolić, to jest "rozlazła" do bólu.
Człowiek potrzebuje czasami takiego "wyluzowania"

Ja mam odwrotnie
"Dzień szlafroka" mam codziennie.
To też nie jest dobre, bo muszę być kopany, aby co jakis czas mieć "dzień musztry" :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

wczorajszy dzień mi także przeleciał przez palce. był całkiem leniwy, spędzony na sprzątaniu, czytaniu i oglądaniu filmów. nie mam szczególnych wyrzutów sumienia z powodu mojej nieproduktywności. wydaje mi się, że po 2 latach pracy po 14 godzin dziennie mogę się oddać błogiemu lenistwu na jakiś czas. byle nie za długo bo już sama czuję, że w sumie chciałabym wrócić do rytmu pracy. a może tylko w ten sposób usprawiedliwiam swoją chęć na tymczasowe nieróbstwo, nie wiem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z kunplem wczoraj gadałem m.in. o temacie ubezpieczeń.
Choćby kwestia ryzyka i winy. Genialny żer dla prawników.
Żaden "normalny" człowiek tego nie kuma. I nikt nie czyta OWU
A potem płacz, że ubezpieczalnie to złodzieje ;)

Przy okazji tych kalkulatorów przypomniało mi się kilkudniowe szkolenie z rynków finansowych, bodaj w Spale.
Prowadził je dosyć znany z mediów ekonomista.
I za diabła nie mogłem sobie przypomnieć jego nazwiska.
Myślę: dziury w mózgu już mi się zrobiły.
Ale przed chwilą sobie przypomniałem. Ufff... ;)

Zdecydowanie wracam do życia :) Bohlen, Bohlen, Bohlen... Ruling, Ruling, Ruling ;)

http://youtu.be/67tT2PbiWcI
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wczorajszy dzień "mignął" mi i zniknął. Od piątku mam "dzien dziecka", w piżamie, usprawiedliwiony egzorcyzmami wirusa. Stężenie czosnku w mojej cielesnej powłoce, przekroczyło jej zdolności wchłaniania wszystkiego co nie jest czystą energią Źródła. Całą moc i ...energię zmuszona byłam przechowywać w "chmurze" ;). Ból sklecenia dwóch zdań po niemiecku był niczym w porównaniu z torturą ich zapisania ale trzeba żyć z własnymi wadami drobiazgowości i innymi dziwactwami. Co zrobione to zrobione i do przodu...
Rankiem obudziła mnie jasność ha ha Śnieg! Odrobina ale jest :) Na termometrze za oknem -1, w domu ciepło i miło. Z kawą i kocykiem, siedziałam pod migającą światełkami choinką. Pomyśleć, że rok temu o tej porze, za każdą potrzebą chodziliśmy na dwór, do wygódki. Trzeba było palić w kominku od rana do wieczora, żeby utrzymać temperaturę pozwalającą egzystować na 30+ metrach salonu. Ciężki koc oddzielał ten azyl od pozostałych, chlodnych i pustych pomieszczeń. No i koza w kotłowni, której nie można było zostawić na dłużej niż wyjazd po prowiant do biedronki. 5-10 minut z życia, każdego poranka na skrobanie szyb i odśnieżanie auta. Nie wiem kiedy minął rok i już znowu Święta. Czuję, że z marchwi wstaję i że moc jest ze mną :) Warto było...! Warto jest... i warto będzie!

Franek od tygodnia "parzy" ze mną kawę ;) Frank Sinatra - Christmas Songs (full album): http://youtu.be/LvWBz1pLXps

Pokazywałem niedawno koledze dwa kalkulatory
W czasach studenckich szczytem wypasu był Sharp EL506
Na każde opracowanie laborki, to było cudo wręcz.
Niedawno kupiłem sobie w biedrze jego odpowiednik za 10 zł
Nie wiem po co. Teraz jego możliwości są mi zupełnie niepotrzebne
I pokazywałem drugi. HP10B. Każdy kto go widział durniał: co to q.. jest?
Co to za znaczki?
Trzy dni spędziłem (całkiem mile) na szkoleniu w Zakopcu z jego obsługi a nadal uważam się za laika.
Technika poleciała niezwykle do przodu. Przestałem nadążać
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ten sam kumpel był kiedyś świadkiem innej sytuacji
"Mamusia" suki do mnie przyjechała.
Samochodów z tym silnikiem i tym dźwiękiem na polskim rynku jest naprawdę sporo.
I na co dzień suka kompletnie na ten dźwięk nie zwraca uwagi
Wówczas zainteresowała się już na etapie parkowania.
A kiedy koleżanka zamykałą z pilota central, po prostu oszalała z radości.
Skąd wiedziałą, że to "mamusia"? Nie mam bladego pojęcia :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Udało mi się wczoraj powalczyć z elektryką i włączyć grzejnik.

Suszarka mi zdechła :/

Kumpel, który był wczoraj u mnie na flaszce, widział realia.

Suka c****eje na jego punkcie. Nawet na "mamusię" tak nie reaguje

Ale przynajmniej mam naocznego świadka, że suka reaguje na sens wypowiadanych słów. Nie tylko na intonację.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

> generalnie zakończyłem temat sadyla

No i cacy

Chitrus nie jestem ale generalnie zakończyłem temat sadyla.Nie znam chłopa osobiście i co miałem do powiedzenia-powiedziałem. Nie,żebym został od razu ascetą ale mam swoje sprawy na głowie i nimi muszę się zająć w pierwszej kolejności.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przy ognisku
wyjaśnimy sobie wszystko :)

ZBJ a nie užyczłbyś mi swoich notatek?
Nie bądź chitrus

a kafelki ma białe z takimi delikatnymi jasno szarymi żyłkami :) do tego armatura, kinkiet i lampa są srebrne, chromowane po jednej stronie :)

@Wiewióra:

W wątku https://forum.trojmiasto.pl/Fugowanie-potrzebny-perfekcyjny-majster-t692414,5,77.html masz w miarę prawdziwe oddanie koloru
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Lipa. Na każdym z sześciu zdjęć dla RAL 3003 googelek pokazuje inny odcień. Który prawdziwy...?
Poza tym jakie to szaleństwo przy jagodowym fiolecie :P

Ja, póki co, zaszalałem z kolorem w kuchni. Coś podobnego do RAL 3003
Mam tak mało widocznych ścian, że mogłem poszaleć. I diabelnie mi się on podoba
W przedpokoju będę miał jeszcze mniej. To myślę o jakimś naprawdę odlocie. Brokat głupi by nie był. Na ciemnej szarości.
Zabudowa będzie sonoma. Podłoga jest taka: http://sadyl.vot.pl/docs/Snv83913.jpg
Powinno pasować estetycznie.

'(...) Moze sie myle (jesli tak to mnie prosze poprawcie) ale troche inaczej odbiera sie czlowieka,z ktorym ma sie po prostu dobre kolezenskie relacje a inaczej osobe,od ktorej sie czegos oczekiwalo i sie mocno na niej zawiodlo (...)'.

Poprawka. Drobna;) Na 'dobre koleżeńskie relacje' trzeba sobie zasłużyć, tak uważam. Jeśli np. oceniam kogoś jako s*******a wobec innych - omijam i unikam, nawet zdawkowej znajomości. Zbyt wysoko cenię własny czas i komfort;) Ale jeśli komuś to nie przeszkadza, to ok. - nic mi do tego.

A kafelki jakie?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moja mama trzasnela sobie w lazience brokatowe szare fugi :-) przy lazienkowym mocnym swietle wyglada to swietnie!

Inne tematy z forum

Kącik zdrowo Infantylnych cz.2 (3001 odpowiedzi)

https://forum.trojmiasto.pl/Kacik-zdrowo-Infantylnych-t991133,1,30.html

Problem z głośnymi dziećmi sąsiadów (42 odpowiedzi)

Niedawno do mieszkania nade mną wprowadziło sie małżeństwo z dwojgiem bardzo hałaśliwych dzieci....

e-sport (4 odpowiedzi)

co sadziecie o suplementach dla gamerow? czy faktycznie sa one skuteczne? czy na prawde...