Roman - ocena (1) Zasłużona 6 ! Polecam z czystym sumieniem Panie Damianie tu w szczególności... Roman Karolina - ocena (1) Polecam uczciwa kancelaria, bardzo dziękuję za pomoc w oddłużeniu. Karolina Alicja - ocena (1) Najlepsza i najtańsza kancelaria od upadłości! polecam każdemu! Alicja
Łukasz - ocena (1) Bardzo polecam! Łukasz Ania - ocena (1) Dziękuję za pomoc przy oddłużeniu adres godny zaufania i przystępna cena! Ania Andrzej - ocena (1) Polecam i dziękuję za pomoc przy komorniku, składamy wniosek o upadlosc !... Andrzej Kamil - ocena (1) Polecam Kancelarie w zakresie oddłużenia ! Dziękuję za pomoc przy upadłości!... Kamil Adam Z - ocena (1) Korzystałem z usług firmy pukpuk.pl w zakresie oddłużania i jestem bardzo... Adam Z Lukasz T - ocena (1) Polecam uczciwa kancelaria , mozna powiedziec, ze.brak uslugi to tez usluga... Lukasz T Kamila - ocena (1) polecam wszystkim, trafiłam do kancelarii przez trojmiasto.pl i wszystko sie... Kamila karolina z. - ocena (1) Dziekuje za pomoc przy negocjacjach z wierzycielami, dzięki kancelarii... karolina z. Katarzyna - ocena (1) polecam, defakto przyszlam po upadlosc ktorej nie zrobilismy ale to ze... Katarzyna Wioletta W. - ocena (1) Kancelaria z najwyższej pólki dziekuje za napisanie wniosku o upadłość i... Wioletta W. Halina - ocena (1) polecam bardzo polecam ! kancelaria przyjęła sprawę po kancelarii która nie... Halina Katarzyna - ocena (1) Szczerze nie spodziewałam się takiego podejścia do osoby z takim problemami ,... Katarzyna Robert Klawiter - ocena (1) Bardzo Polecam Kancelarie w zakresie oddłużenia , złożony wniosek o upadlość... Robert Klawiter Karol K - ocena (1) Dziękuję za współpracę i szybką pomoc w załatwieniu upadłości konsumenckiej.... Karol K Michał Janowski - ocena (1) Dziękuję za współpracę polecam w puk puk pana Damiana i pana Piotra Michał Janowski Tomasz.Ch - ocena (1) Wreszcie czuje się wolny. Nic nie zaprząta mi głowy jak budzę się rano. Tyle... Tomasz.Ch jolanta - ocena (1) Wzorowa współpraca, rzetelni pracownicy, firma godna polecenia.W sytuacji... jolanta