radMan - ocena (1) Świetna współpraca. Miałem ok. 100000 zł długu i dzięki współpracy wyszedłem... radMan Fryderyk - ocena (1) Świetna współpraca i pomoc w kryzysie. Fryderyk Piotr - ocena (1) Nic dodać nic ująć. Fakty! 1. Szybko, sprawnie i skutecznie 2. Umorzenie... Piotr
Kamil - ocena (1) Miałem problem z namolnymi komornikami. Panowie poprosili o dokumenty jakie... Kamil FR - ocena (1) Perfekcyjnie. Super kontakt, sprawne załatwianie spraw. FR Mateusz - ocena (1) Polecam, wykwalifikowany zespół profesjonalistów z ludzkim podejściem, który... Mateusz Patrycja - ocena (1) Chciałabym złożyć wyrazy ogromnego uznania dla pracy całej kancelarii... Patrycja Klaudia - ocena (1) Polecam. Kompetentni pracownicy kancelarii świadczą usługi na najwyższym... Klaudia Leszek - ocena (1) Szczerze polecam, ludzie otwarci i pomocni, jednym zdaniem profesjonaliści Leszek Paweł Berg - ocena (1) Polecam, Profesionalizm w każdym aspekcie pomocy. Paweł Berg Katarzyna Brodkowsika - ocena (1) Polecam tą Kancelarię! Polecam za świetną komunikację z klientem,... Katarzyna Brodkowsika Krzysztof - ocena (1) Rewelacyjna i profesjonalna obsługa Pani Magdaleny pozwoliła mi pomyślnie... Krzysztof Dominik - ocena (1) Super, profesjonalnie i szybko rozwiązali mój problem Dominik Julia - ocena (1) Wszystko super i szczerze polecam bardzo rzetelna kancelaria! Julia Alina - ocena (1) polecam - jestem pozytywnie zaskoczona ponieważ zamiast kancelaria próbować... Alina Maciej - ocena (1) Polecam ! Wszystko merytorycznie wytłumaczone , sprawa rozwiązana - dziękuje... Maciej Natalia - ocena (1) Uczciwie polecam i bardzo dziękuję za wsparcie nie tylko prawne! Naprawdę... Natalia Pan Karolek... :) - opinia (1) 1000% Polecam, bylem w kilku Kancelariach w swoim zyciu - natomiast zadna nie... Pan Karolek... :) Alex - opinia (1) Polecam ! Wszystko w jak najlepszym porządku - jednym słowem fachowcy!... Alex Magda K - opinia (1) Polecam kancelarie w walce z nieuczciwymi wierzycielami i dluznikami :)... Magda K