AGATA - opinia (1) Bardzo profesjonalna, miła obsługa AGATA naprawa gwarancyjna telefonu Samsung (1) Oddałem do naprawy gwarancyjnej telefon żony Samsung Galaxy S8, naprawa... Mariusz Zdecydowanie polecam serwis !! (1) Miałam w telefonie uszkodzoną baterię i kamerę. Za pośrednictwem Orange... Małgorzata
Konkretnie, szybko i fachowo! (1) Polecam serwis, bardzo fachowo przeprowadzona naprawa telefonu. Rozmowa z... Paweł P. Rzetelny serwis, ekspresowa naprawa (1) Po nieszczęśliwym upadku mój Samsung trafił do serwisu w celu wymiany... Jerzy Dobra robota !! (1) Najniższa cena w okolicy i dane w telefonie zostały na swoim miejscu. Telefon... Andrzej Sl Super!!! (1) Wczoraj odebralam telefon z naprawy. Jestem bardzo zadowolona z obslugi jak i... Nadia Kaliszewska Zdecydowanie Polecam. Fachowcy. (1) Jestem świeżo po odebraniu S7. Jestem bardzo zadowolony ponieważ w innym... Ryszard Kozłowski Polecam,polecam i jeszcze raz polecam (1) Serwis godny zaufania. Szybka naprawa telefonu. Telefon wysyłany aż z Opola a... Samsung J7 polecam (1) Odebrałam naprawiony telefon po dwóch dniach. Szczerze polecam tym bardziej,... Ania Serwis szybki i cierpliwy... (1) Z wielkim strachem oddawałem swój telefon do serwisu bo nie jestem mocny w... Maciej Serwis godny polecenia (1) Oddałem do serwisu telefon - wada wyświetlacza. Pani, która przyjmowała... rsi Samsung S5 (1) Zgłosiłem z tytułu gwarancji mojego starego dobrego S5. Telefon był już... Aleksander Żak Spuchnięta bateria (1) Po 1,5 roku uzywania samsunga galaxy s4 niestety spuchla mi bateria. cale... Laura 3 dni ale wszystko działa (1) telefon naprawiony , Pan chciał dac mi zastepczy i nawet byl a to lumia ,... superjerryboom Naprawa gwarancyjna NOKIA 925 (1) Miła obsługa , telefon zastępczy , po naprawi tel działa bez problemu. jck62