Dariusz - ocena (1) Bardzo szybka naprawa, Wymiana portu ładowania USB w dwie godziny, Pani... Dariusz Adam - ocena (1) Profesjonalna i znakomita obsługa gratulacje Adam Natalia - ocena (1) Świetna profesjonalna obsługa, usterka usunięta na miejscu. Polecam Natalia
Miłka - ocena (1) Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu, życzliwości i autentycznego... Miłka Roman - ocena (1) B.dobra i szybka obsługa. Profesjonalizm. Roman Anna Nowak - ocena (1) Polecam z całego serca miły Pan w Gdyni Anna Nowak Jacek - ocena (1) W dniu dzisiejszym naprawili mi Galaxy S23 Ultra i byłem pod dużym wrażeniem.... Jacek Joanna - ocena (1) Świetny salon, wszyscy mili, usługa wykonana szybko i sprawnie. Joanna Czesław Kozłowski - ocena (1) Byłem mile zaskoczony obsługą podczas mojej wizyty w Serwisie Samsung w... Czesław Kozłowski Joko - ocena (1) Fantastyczna obsługa. Pani bardzo miła i spokojnie tłumacząca jak poradzić... Joko Alicja - ocena (1) Profesjonalizm. Bardzo miły Pan pomógł mi w "zapanowaniu" nad moją nową... Alicja andsad - opinia (1) OK. szybko, profesjonalnie, polecam. andsad Adam - opinia (1) Bardzo miła i fachowa obsługa. Posiadałem wyłamany przycisk przy telefonie.... Adam Remigiusz - opinia (1) Bardzo serdecznie dziękuję za usilne próby wymiany akumulatora w telefonie.... Remigiusz Zdzisław - opinia (1) serwis załatwił usterkę mojego S22FE od ręki, uprzejmie w pełni... Zdzisław darek - opinia (1) trzy tygodnie czekam na wymiane ekranu darek Greta Georgievska - opinia (1) Witam mialam problem z telefonem samsung kakis wirus wkradl mi sie do... Greta Georgievska Ewa - opinia (1) Witam, chciałabym podzielić się z mają opinią o punkcie Servisu Samsung w... Ewa Adam - opinia (1) Naprawa gwarancyjna mojego Samsunga S10 została ogarnięta w ciągu dwóch dni.... Adam Artur - opinia (1) Profesjonalna obsługa Polecam w razie problemu i nie tylko Artur