Punkt przedszkolny na Żabiance lub zajęcia dla 2,5-latka - gdzie?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
Drrogie forumki, jesteście skarbnicą wiedzy na takie tematy :-)
Czy na Żabiance jest jakiś punkt przedszkolny / żłobek / klub malucha, jakiekolwiek godne polecenia miejsce, gdzie można zaprowadzić 2-5 latka na kilka godzin? Chciałbym aby przebywał z innymi dziećmi, rozwijał się społecznie, a jednocześnie, żeby babcia trochę odsapnęła :-)

A może są jakieś ciekawe popołudniowe zajęcia w naszej okolicy dla maluchów w tym wieku?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Punkt przedszkolny na Żabiance lub zajęcia dla 2,5-latka - gdzie?

Witam, bardzo fajna sprawą są Pory Malucha w bibliotece. Zajęcia odbywają się raz w miesiącu. Na początku października będzie też teatrzyk dla dzieci, ale pora popołudniową. Najlepiej spytać się o terminarz w bibliotece. Moja córka chodziła i była bardzo zadowolona. Czasem też w Feluce urządzane są jakieś spotkania dla dzieci. Pozdrawiam.

Była Smerfikowa Chatka ale nie wiem czy jeszcze jest, moje koleżanki oddawały tam dzieci i bardzo polecały

Może być Chłopska ? http://familijny.pl/gdansk/oswiata_edukacja_opieka/przedszkola_pieciogodzinne/punkt_przedszkolny_zielona_bandera/376

Niby od 3 lat, ale jak robi siusiu tam gdzie trzeba to przyjmą :)

moja corcia korzystala polecam http://www.smerfikowachatka.pl/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Niestety punkt przedszkolny Zielona Bandera właśnie zostanie zamknięty bo jest za mało dzieci. Bardzo żałuję bo moje dziecko tam zaczęło chodzić i bardzo mi się podobało :(

Inne tematy z forum

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

prof. Sworczak - gdzie obecnie przyjmuje prywatnie? (11 odpowiedzi)

dzien dobry, pytanie jak w tytule. Bardzo pilnie potrzebuje konsultacji, prosze o pomoc osoby,...