Pani Magda (1) Niesłychane podejście do zwierząt. Trafiłam tam z polecenia z psem przed... marianna POLECAM! (1) Pani Magda jest jedyna w swoim rodzaju, widać zamiłowanie i pasję do tego co... Anna BARDZO POLECAM (1) Namiary do Pani Magdy dostałam od bratowej.Jestem mega zadowolona po tylu... natasza
opinia (1) Świetna robota!!! Nasz Majki wygląda jak Książe Wojtek Świetnie! (1) Pani Magda jest wspaniała! Polecam! Ania Rewelacyjny salon (1) Fantastyczne podejście do psów. Pełen profesjonalizm. Nikt tu nie tarmosi... Natalia Jak z psem to tylko tutaj :) (1) Po pierwszej wizycie na pewno będziemy stałymi gośćmi ;) Jesteśmy bardzo... avo Zdecydowanie polecam (1) Do Pani Magdy chodzę reguralnie kąpać swoje buldogi . Zawsze odbieram je... marii Rowniez polecam (1) Nasz pies (shih-tzu) rowniez jest stalym klientem (od trzech lat, po zlych... ts Polecam!!! (1) U Pani Magdy byłam poraz trzeci, z moją Lusi, która ma 6 lat. U poprzedniego... Ania Polecam! (1) Bardzo dobre podejście p.Magdy do pieska, nie jest zestresowany, wygląda... D.Ch. POLECAM!!!! (1) Super podejscie do psa. Moj Leo byl wyjatkowo spokojny. Naprawde polecam:) Pancio Lea godny polecenia (1) odwiedzalem z moim fifim rozne salony,a z wizyty w pupil-psi salon bedziemy... michal MIŁOŚĆ I PASJA - TUTAJ TO ZNAJDZIESZ (1) Jestem stałą klientką Salonu Pupil. Pani Magda jest świetna ma niesamowite... ANIA I NATUSIA PUDEL Super psi fryz! (1) Piesek bardzo zadwolony, fryzura odjela mu lat. Fachowa i mila obsluga. Polecam! Dorota Super psi fryz! (1) Piesek bardzo zadwolony, fryzura odjela mu lat. Fachowa i mila obsluga. Polecam! Dorota AGNIESZKA - opinia (1) KUPILAM SOBIE ROK TEMU SZNAUCERKE ;) SZYKALAM JAKIEGOS FRYZJERA DLA NIEJ OD... AGNIESZKA Polecam!! (1) Probowalam, juz wielu Fryzjerow dla mojego pieska. I trafilam wkoncu na... Joanna ZDECYDOWANIE POLECAM (1) O salonie dowiedziałam się od znajomej,która jest klientką od samego poczatku... Anna :) (1) SALON GODNY POLECENIA,NA PEWNO TAM WROCIMY PROFESJONALNE PODEJSCIE,MILA... EWKA