Mam pytanie do Dori: czy mogłabyś się podzielić info gdzie kupujesz papier i ozdoby do robienia zaproszeń (jeśli to nie tajemnica)? Może być na priv. :))) Będę bardzo wdzięczna! Pozdrawiam!
00
Re: Pytanie do Dori!!!
asik
(20 lat temu)
ja tez poproszę
dzięki
;o)
00
Czigra
(20 lat temu)
Dori jest z drugiego krańca Polski, także na nic chyba Wam takie info:)
Pozdróweczka, Dori kochana!:)))
00
~doris
(20 lat temu)
dziewczyny bardzo fajne papiery na zaproszenia sa w sklepach w gdyni wszystko dla ucznia na ul. wladyslawa IV i w sklepie u plastycznek rowniez na władka IV oba blisko siebie. Co do ozdób jak robiłam ostatni kartki to rozne koralili, kryształki kupiłam w kwiaciarni oraz w sklepie welnami i roznymi ozdobami np. serduszka, kwiatki na ul. starowiejskiej blisko dworca w gdyni, pozdrawiam
00
Dori
(20 lat temu)
Dokładnie Czigra ma rację
A co do papierów ja kupuje tylko i wyłącznie w hurtowniach papierniczych - w każym miescie jest ich dużo , czasem fajne papiery można znaleźć w drukarniach i sklepach dla plastyków
Ozdóbki - na giełdzie kwiatowej - tam gdzie zaopatrują się floryści
Napewno w 3-miescie znajdziecie a jeśli komuś zalezy na jakimś papierze, który wykorzystuje sama (do zobaczenia w mojej galerii) to mogę kupic u siebie i podesłać, tylko wtedy koszt przesyłki trzeba bedzie doliczyc
00
aneczkal
(20 lat temu)
Dori mam takie pytanko a w jakim sklepie można dostać nie wiem jak to określić chodzi mi o takie gąbeczki żeby przykleic np. napis lub inna dekorację aby była wypukła???