Pytanie do obeznanych z PUP

Witam!
Po wizycie w PUP (bezowocnej) dostaje się kartkę, na której widnieje data i godzina kolejnej wizyty. Ja również taki druczek dostałam, datę mam na jutro, ale niestety nie pamiętam godziny. Godziny tej nie mogę sprawdzić, ponieważ dziś niestety kartka jak na złość gdzieś mi się zawieruszyła. Pamiętam, że poprzednim razem miałam pojawić się w okolicy godziny 8:00 i na taką godzinę zamierzam się stawić, ale martwi mnie co innego. Otóż pamiętam, że na ww druczku było napisane, że należy pojawić się właśnie z ową karteczką (choć jak byłam poprzednio, panią w urzędzie w ogóle karteczka nie obeszła). Czy mimo jej braku będę przyjęta w urzędzie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pytanie do obeznanych z PUP

ja dostaję taką karteczkę ale nigdy nikt mi jej nie sprawdza,po prostu dajesz dowód osobisty ona tam wbija Twoje dane i wszystko w komputerze wyskakuje więc ta karteczka jest zbędna :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pytanie do obeznanych z PUP

A jeśli nie pamiętam dokładnej godziny i np. odrobinę się spóźnię? To znaczy ostatnim razem miałam poślizg prawie 20 minut i nie sprawdziła ani ogólnie nie zwrócono mi na to uwagi, ale wolę się upewnić. Staram się o staż.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0