Pytanie o auchan rumia

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
hej wiem ze w rumi z auchan jezdzi jakis darmowy autobus, wie moze ktos gdzie jest przystanek kolo auchan? a w druga strone gdzie sie najlepiej na niego przesiasc z R ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pytanie o auchan rumia

darmowego autobusu nie ma, a przystanek jest blisko auchana widząc sklep należy wysiąść:)

nie wiem jak jeździ R, na pewno do dworca w Rumii dojeżdża, potem J i jeszcze jakiś aut ale to na stronie komunikacji trzeba by sprawdzić.

najlepiej z R przy dworcu w Rumii przesiąść się na J. zatrzymuje się przy gł ulicy na wys Auchan.

moze ktos sie orientuje jak jezdzi autobus 87? moze nie jest darmowy ale ma sie zatrzymywac kolo auchan, mi sie ostatnio zdarzylo zrobic spacer z dworca wiec chcialabym sie dowiedziec gdzie jest przystanek....

http://rozklady.docelu.pl/m,Tr%C3%B3jmiasto/linia,87,0,Centrum%2BHandlowe%2B%22Port%2BRumia%22,TRO_87_3,TRO_GDY_0617?ticaid=5fdd4

tu masz rozkład 87 - jeździ z Auchan do Janowa a spod dworca głównego w Rumi dojedziesz J (gdyński autobus) lub 9 (wejherowski) - oba zatrzymują się na głównej trasie na wysokości Auchan ale trzeba dojść ok 10 minut do sklepu

z tego co kojarzę to wszystkie jeżdżą rzadko - tak raz-dwa na godzinę ale naprzemiennie więc co ok 15-20 minut jakiś autobus powinien być

Inne tematy z forum

Zadania do gry dla dzieci (17 odpowiedzi)

Szukam pomysłów na zadania do gry dla dzieci w wieku przedszkolnym. Np. udawaj kota, zrób...

Przeprowadzka- jaka firma? (43 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

Pompa ciepła (23 odpowiedzi)

Czy któraś z Was ogrzewa dom za pomocą pompy ciepła? Jeśli tak, to (jeśli można zapytać ;)),...