Pytanie - propozycja

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Witam.
Czy jest możliwość, aby uczestniczyć w tym forum mogły tylko osoby zarejestrowane - podające swe prawdziwe dane - i ukazywane było IP odpowiadającego?
Niestety od pewnego czasu poziom tego forum obniża się...
Jakieś podstawione osoby robią wodę z mózgu czytającym wpisując brednie lub opisując zdarzenia które nie miały miejsca...
W takim wypadku nawet polecanie kogoś nie ma prawie najmniejszego sensu :/
Ja na szczęście jestem po weselu, a to forum stanowiło kiedyś dla mnie źródło informacji i pomocy. I oby tak zostało dla kolejnych młodych par...

Pozdrawiam
Bartek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pytanie - propozycja

BartekW - ja też o to prosiłam i proszę. Ktoś pode mnie też się podszywał i pisał bardzo brzydkie rzeczy. Jak wiadomo, te wszystkie przykre i złośliwe komentarze piszą osoby właśnie podszywajace się pod forumowiczów. A my to potem odkręcamy.
Pozdrawiam i jestem za

Tu dziala konkurencja , jedna firma oczernia innych aby przyspozyc sobie klienta , szkaluja siebie , wypisuja nieprawde a my czytelnicy mamy robiona wode z mozgu. I to dotyczy zarowno salonow Slubnych jak i fotografow , kamerzystow etc. Zenada.

I to jest prawda co w 100 % jestem pewny ,że takie praktyki są na tym forum. Dotyczy to nas wszystkich i innych uczciwych.

..ponawiam pytanie