CWANIACTWO (1) Mimo bezproblemowego kontaktu telefonicznego i zapewnień, że zgłoszenie... Krzysiek ... (1) Firma nie odbiera worków !!! Zwodzą tymi samymi hasłami i nie reagują... Piotr nie polecam (1) Odradzam korzystanie. Nie odbierają worków. Ja już czekam 2,5 miesiąca od... Zbigniew
Odradzam (1) Dwa miesiące jestem czekam na odbiór worka z gruzem. Ciągle słyszę, że... Dejv ... LUDZIE NIE KORZYSTAJCIE Z USŁUG TEJ FIRMY, OMIJAJCIE JA Z DALEKA (1) Firma ma bezczelną politykę nie odbierają worków i bezczelnie kłamią i raczą... James Howard tragedia (1) Wystrzegajcie się jak ognia, firma, która sprzedaje WORKI na gruz a nie... U Nie korzystajcie z usług qbart- firma nieprofesjonalna (1) Korzystałem z worku na gruz, od 3 miesięcy nie mogę się doprosić wywiezienia... Michał Problem z odbiorem worka na gruz (1) Przywóz worka i pobranie opłaty - rewelacja - załatwione w godzinę. Odbiór... Adam przeprowadzki (1) Przeprowadzka przebiegła pomyślnie i w krótkim czasie. Polecam. .... POLECAM !!!!! (1) Korzystałam z usługi TRANSPORT . Szybko, krótko i na temat :) martyna Dariusz - opinia (1) Polecam! Gruz wywieziony w terminie nie musiałem prosić i upominac jak inni.... Dariusz Skandal! (1) Przez ponad 3 tygodnie prosiłem o odebranie worka z gruzem. Na ogół nikt nie... Niezadowolony zdecydowanie nie polecam - nierzetelna firma! (1) Wywoz smieci byl zamowiony juz w grudniu i do lutego smieci nie zostaly... jacek tragedia (1) umawia się na 14 jest o 17 tragedia Gdyńia polecam! (1) Bardzo solidna i rzetelna firma... bez komplikacji... szybko sprawnie...... aaa Stawiam na punktualnosc i solidnosc (1) jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy.Firma punktualna i solidna,worki... gosia godziwa konkurencja dla "wielkich" na tym rynku (1) krotko: niskie ceny, terminowosc, kontakt prawie 24h inwestor ze śląskiej POLECAM! (1) POLECAM FIRMĘ! . Szybka dostawa , niska cena . Wszystko punktualnie i przede... SYLWIA GODNI POLECENIA! (1) kupowałem worki juz nie raz, ale dopiero ta firma pokazała jak to powinno... damian Serdecznie polecam (1) korzystałem z usług firmy i bardzo ich polecam słowni, solidni, dobre ceny... Marek