Jarosław - ocena (1) Koła wyważone dokładnie, teraz auto nie wibruje. Fachowa robota. Jarosław Marek - ocena (1) Pierwszy warsztat, który wyważył felgę, której inni wyważyć nie mogli. Co... Marek Adam S. - ocena (1) Miła obsługa i profesjonalna obsługa. Szybkie terminy i rozsądne ceny Polecam Adam S.
Piotr - ocena (1) korzystałem raz, można powiedzieć, że przejazdem i z polecenia ale byłym na... Piotr Grzesiek - ocena (1) Najsprawniejsza wymiana opon jaką kiedykolwiek widziałem. Szybko, sprawnie i... Grzesiek Mateusz - ocena (1) Szybki sprawny i uczciwy serwis. Zawsze przy okazji opon robimy serwis... Mateusz Marcin - ocena (1) Wymieniałem opony na zimowe, koła wyważone dokładnie, teraz auto nie wibruje... Marcin Paweł - ocena (1) Umawiam się zawsze na określoną porę i nie ma poślizgów. Opony wymieniają... Paweł Gleb - ocena (1) Polecam ten warsztat. Panowie sprawnie i profesjonalnie pomogli naprawić... Gleb Marcin - ocena (1) Korzystam bo można przechować opony i nie trzeba z nimi latać a ceny są ok.... Marcin Kacper - ocena (1) W Raf-Car opony wymieniam od lat po przykrej przygodzie z porysowaną felgą w... Kacper D - ocena (2) Bardzo przyjazny i sprawdzony warsztat, samochód zawsze sprawdzony przez... D Irina - ocena (1) Jeżeli ktoś szuka wysokiej klasy specjalistów znających się na swojej pracy... Irina Piotr - ocena (1) Szczerze polecam każdemu warsztat Raf-Car.Jak zwykle panowie stanęli na... Piotr Mucha - ocena (1) Szybki kontakt i jeszcze szybsza naprawa klimatyzacji Okazało się że w moim... Mucha P.W - ocena (1) Bardzo profesjonalny warsztat.Bardzo polecam P.W Dąder - ocena (1) Najlepszy i najbardziej rzetelny warsztat w jakim naprawiałem auto. Podjęli... Dąder Domel - ocena (1) Profesionalna obsługa, Panowie zjaja się na rzeczy... Plecam Domel Aneta - ocena (1) Auto szybko i sprawnie naprawione. Błądziłam po innych warsztatach i nikt... Aneta AGi - ocena (1) Jeżeli ktoś szuka wysokiej klasy specjalistów znających się na swojej pracy... AGi