RANKING WÓZKÓW

Strega napisała :
Może zrobimy taki ranking wózków, razem z wklejonymi zdięciami i wpiszemy wszystkie za i przeciw. To napewno pomogłoby wielu z nas w zakupie odpowiedniego, bo jest tyle na rynku, że można zwariować. Nie ukrywam, że mi bardzo to by pomogło, a jest pewnie wiele dziewczyn, które mają jakieś doświadczenie. Co wy na to? :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: RANKING WÓZKÓW

no wysyp jest tych x landerow w sumie nie wiem co ludzie w tych wozkach widza sa bardzo malo praktyczne kolezankai jest niezadowolona i ja tez widzialam te minusy ale nie smialam ich o niej mowic mala gondola dla mnie zbyt plytka jakos tak wysoko dziecko lezy dziecko 4 miesieczne sie juz w nim nie miescilo budka od gondoli jest cala w siatce i tylko cienkim materialem pokryta w zime to nie za bardzo kumplea opatula dziecikaka bo miala wrazenie ze wieje mu no minus kolejny ta spacerowka ktorej nie mozna mocowac przodem jest duzo lepszych wozkow tanszych i wygodniejszych

Dziewczyny a co myslicie o wózku Espiro Vector4 air ?Czy ktoś ma taki wózek?.Ja zastanawiam sie nad jego kupnem a rodze koniec Lipca.

Tak czytam ten wątek i się zastanawiam jak zmuszacie 6-9 miesięczne maluchy do leżenia w gondolach w zimę??:) No chyba że spacery odbywają się w trakcie snu dziecka. Osobiście jestem użytkowniczką X-landera XA dziecko urodzone w czerwcu i już we wrześniu jeździła w spacerówce...dokupiłam taki grubszy śpiworek i jest ok:) jedyne co brakuje X-landerowi to przekładana rączka no ale tak jak już wcześniej dziewczyny pisały nie można mieć wszystkiego....aaa ano i wysyp x-landerów.....prawie jak stonka;) czasami dla rozrywki je liczę;)

Morela wozek chicco trio super sprawa maly lekki zwinny , chicco engoj tez lekii na podobnym stelazu mali mieksca zajmuje po zlozeniu zmiesci sie do malego bagaznika

Ja mam Babyactive jet. Póki co jestem z niego bardzo zadowolona!!!Łatwo się go prowadzi i jest zgrabniutki :-) Co do x-landera 3 kołowego nie jestem przekonana. Wg mnie ten wózek nie jest stabilny a to jest ważne żeby był! Mój kupiłam za 1190-gondola, spacerówka i fotelik

Hej Forumki,

podbijam wątek. Powoli zaczynam zastanawiać się nad wózkiem dla naszego maleństwa, jakie polecacie? Zależy mi przede wszystkim na tym, żeby był lekki, łatwo się składał, no i był w miarę mały po złożeniu, tak żeby się mieścił do bagażnika...

Witam wszytskich!
Ja bardzo polecam wózek wiklinowy (retro)

http://www.retrostyl.pl/component/virtuemart/category/1/wózki.html

Świetnie się spisuje. Nie wyobrażam sobie jakbym spacerowała ze swoim dzidziusiem tej zimy. Koleżanki nie daja rady ze swoimi wózkami, a ja śmigam codziennie, bo nasze duże pompowane koła nie zakopuja sie tak w śniegu
Po za tym ma dużą gondole, moja 7 miesięczna córcia jeździ w ciepłym śpiworku i jeszcze ma trochę miejsca, jak się buntuje to sadzam ją w pozycji siedzącej (gondola ma 3 pozycje).
Wygląd wózka jest oryginalny i mi się strasznie podoa ten styl, ale wiadomo każdy ma inny gust
Ma fajny koszyk na zakupy, duzo się w nim mieści i jest wytrzymały. Jak na stylowy wózek to ma fajne rozwiązania, szybko się składa, gondole wygodnie się zdejmuje.
Oczywiście ma minusy...
Skrzypi, ale jak się na oliwi to jest ok:)
Wszystkim serdecznie polecam, naprawde wart jest swojej ceny!

Czy ktoś miał wózek Chicco Trio Tour 4 ?

uppppppp

Polecam Roana Marite.Zalety:duza gondola,mozna w nim bujac dziecko,duze pompowane koła,lekko sie prowadzi,spacerowka tył\przod,dobra cena,waga srednia(15kg)
Wady:brak wentylowanej budki oraz budka glosna przy skladaniu.

a ... i jest od 0 - 3 latek spokojnie

jeśli chodzi o wagę to mega lekki jest bugaboo bee = 7,7 kg
i super sie prowadzi

ja polecam V-max firmy Baby Smile.
duza gondola, lzejszy od jumpera,fajny solidny wozeczek w przystepnej cenie

Jumper GT

image

jumper ma te mnijsze a jumper x te wieksze, teraz jest nowy model Fx jumpera ale chodzi w nim głownie o kolorystyke ma czarna rame

dzięki za info właśnie mocno zastanawiam się nad Jumper X. Tylko nie wiem dlaczego niektóre mają przednie małe kółka a inne większe???

Styczniówka, zerknij sobie na Jumper x, wygląda niemal jak x-lander ale cena fajniejsza :) i koła ma większe Tako Jumper

Moja opinia jest z drugiej ręki, bo Tako Jumper ma znajoma, z którą chodziłam na spacerki. Wózek wg mnie bardzo ładnie się prezentuje zwłaszcza z gondolką i spacerówka też nie jest najgorsza jak dla mnie. Znajoma jednak nie jest za bardzo zadowolona ze spacerówki - budka jej coś nie pasuje i siedzisko. Prowadzi się i podbija super - jest zwrotniejszy np. od Teutonii, którą ja miałam. Łatwo się wypina ze stelaża, jest solidnie zrobiony - zjeżdżałyśmy i wjeżdżałyśmy codziennie po schodach i wcale się nie "rozklekotał". Jest okropnie ciężki, chociaż nie wygląda. Małe kółka z przodu kiepsko sobie radzą w trudnym terenie a nie ma przekłądanej rączki, żeby na przód dać duże koła. Ogólnie wg mnie bardzo fajny wózek za dobrą cenę.

tak jak pisałam wyżej - wózek rewelacja - dla mnie jedyna wada to waga!!

Styczniówka, ja mogę tylko napisać, że bardzo ładny i chyba wyglądem przypomina x-landera :)

Inne tematy z forum

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (29 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

pediatra Zdzisław Janowiak (8 odpowiedzi)

czy któraś z Was zna tego lekarza i ma namiary na jego gabinet? Podobno kiedyś przyjmował na...

jak nauczyć dziecko pływać (3 odpowiedzi)

Hej Zaczynam się poważnie zastanawiać nad tym, żeby zapisać dziecko na pływanie i trochę się...