REINKARNACJA
Witam, postanowiłam podzielić się z wszystkimi , swoimi przykrymi a zarazem bolesnymi doświadczeniami z chorobą i o tym jak trafiłam na terapię w hipnozie do Pana R. Sakowskiego. Mam 30 lat i od kiedy pamiętam czyli gdzieś od około 25 lat zawsze mnie coś bolało. Bóle te były w różnych miejscach ciała, bolała mnie głowa, brzuch, kręgosłup w różnych odcinkach, drętwiały mi ręce, często się pociłam, miałam duszności itp. na prawdę mogła bym wiele wymieniać. Jako mała dziewczynka trafiłam z bólami brzucha do lekarza zdiagnozowano zapalenie wyrostka do wycięcia w szpitalu po badaniach okazało się że jest wszystko w porządku i nikt nie potrafił stwierdzić skat takie ataki bólu się u mnie biorą. Dorastałam w takich jak ja to nazywałam atakach bolesnych które brały się zupełnie niespodziewanie a moje badania nigdy nic nie wykazały .Jako już dorosła kobieta w nocy obudziłam się z atakiem bólu brzucha, jajników , kręgosłupa nie wiem ale miałam wrażenie że moje ciało jest jak jedna wielka rana bolesna chyba nawet zemdlałam, rodzina wezwała pogotowie trafiłam do szpitala po zrobieniu USG stwierdzono płyn w okolicach narządów rodnych co sugerowało pęknięcie torbieli tylko że ja ich nie miałam i znowu powtórzyła się historia z przed lat nikt z lekarzy nie wiedział skąd u mnie ten atak bólu .Skończyło się szeregiem badań i dobrą diagnozą jest Pani zdrowa! Bóle brzucha promieniujące do kręgosłupa potworne oblewające poty , spadek nastroju to w sumie towarzyszyło mi na co dzień. Mój mąż jakiś czas temu zaczął czytać różnego rodzaje fora i stwierdziliśmy na podstawie swoim i opisów wielu osób że moja choroba nazywa się
Fibromialgia - zespół chorobowy, charakteryzujący się uogólnionym bólem w układzie kostno stawowym z występowaniem charakterystycznych punktów, rozmieszczonych symetrycznie, wrażliwych na ucisk, którym towarzyszy uczucie przewlekłego zmęczenia, uczucie sztywności oraz sen nie powodujący poczucia odpoczynku.
Niestety lekarze nie stwierdzili tej dolegliwości jako chorobę lecz jako zespół z którym po prostu trzeba żyć w ciągłym bólu. Dużo w ostatnim czasie czytałam o wszelkiego rodzaju bólach niewiadomego pochodzenia i postanowiłam poddać się Hipnozie może to mi pomoże. Dlatego że od miesiąca mój ból się nasilił tak że już czasami nie wstaję z łóżka. Umówiłam się na terapie w hipnozie do Gabinetu Pana Rafała Sakowskiego, bałam się to chyba normalne ale chyba już gorzej być nie mogło jedyne co mi pozostało to poddać się hipnozie. Nie będę opisywała szczegółów seansu, powiem tylko że podczas terapii zostałam wprowadzona w poprzednie wcielenie które miało cel terapeutyczny Pan Rafał wiedział że moje problemy spowodowane są jakimś wydarzeniem z poprzedniego wcielenia. Co mogę powiedzieć to że po terapii nagle ustąpiły wszystkie bóle. Czuję się jak nowo narodzona . Wiem że dla wielu osób może to się wydawać niewiarygodne ale ja to przeżyłam na sobie i się pod tym podpisuję . Panu Rafałowi jestem wdzięczna że jako jedyny znalazł rozwiązanie na mój problem. Chciałam poradzić wszystkim którzy maja podobne problemy aby się nie poddawali bo na wszystko znajdzie się rozwiązanie.
Polecam obejrzenie filmiku:
http://www.youtube.com/watch?v=Doj4c-yma_k
Fibromialgia - zespół chorobowy, charakteryzujący się uogólnionym bólem w układzie kostno stawowym z występowaniem charakterystycznych punktów, rozmieszczonych symetrycznie, wrażliwych na ucisk, którym towarzyszy uczucie przewlekłego zmęczenia, uczucie sztywności oraz sen nie powodujący poczucia odpoczynku.
Niestety lekarze nie stwierdzili tej dolegliwości jako chorobę lecz jako zespół z którym po prostu trzeba żyć w ciągłym bólu. Dużo w ostatnim czasie czytałam o wszelkiego rodzaju bólach niewiadomego pochodzenia i postanowiłam poddać się Hipnozie może to mi pomoże. Dlatego że od miesiąca mój ból się nasilił tak że już czasami nie wstaję z łóżka. Umówiłam się na terapie w hipnozie do Gabinetu Pana Rafała Sakowskiego, bałam się to chyba normalne ale chyba już gorzej być nie mogło jedyne co mi pozostało to poddać się hipnozie. Nie będę opisywała szczegółów seansu, powiem tylko że podczas terapii zostałam wprowadzona w poprzednie wcielenie które miało cel terapeutyczny Pan Rafał wiedział że moje problemy spowodowane są jakimś wydarzeniem z poprzedniego wcielenia. Co mogę powiedzieć to że po terapii nagle ustąpiły wszystkie bóle. Czuję się jak nowo narodzona . Wiem że dla wielu osób może to się wydawać niewiarygodne ale ja to przeżyłam na sobie i się pod tym podpisuję . Panu Rafałowi jestem wdzięczna że jako jedyny znalazł rozwiązanie na mój problem. Chciałam poradzić wszystkim którzy maja podobne problemy aby się nie poddawali bo na wszystko znajdzie się rozwiązanie.
Polecam obejrzenie filmiku:
http://www.youtube.com/watch?v=Doj4c-yma_k