Re: REKLAMY
Mandarynko ty takze kup sobie slownik ortograficzny (pożądek, nalerzy, śmietniskiem, napewno... Po ile wy macie lat, ze takie bledy robicie, to az zal czytac, to wy zacofane jestescie, powinnyscie wrocic do podstawowki nadrobic braki.
A wy co tak sie bronicie, sypiacie ze soba czy jak? Ja nie rozmawialam z toba, wiec niekulturalnie sie wcinac w czyjas rozmowe, wiesz o tym?
A moje posty jak najbardziej mozecie wykasowac, mam to naprawde gdzies, na tym forum i tak z lupa mozna szukac czegos wartosciowego. I mnie nie strasz, bo nie masz czym i jestes dla mnie nikim. Forum przejely jakies siusiary, ktore uwazaja sie za Bog wie co i zabraniaja tego co same robia. Wasze polecanie to nie polecanie, a nic tylko reklama. Moze przeczytajcie sobie regulke tego slowa, bo niebardzo je rozumiecie. Moze trojmiasto.pl kupi wam jakies slowniki, zebyscie sie troche douczyly, bo to wasze posty sa pozal sie Boze nie nasze!!!
Zajmij sie soba, a nie rola adwokata, bo nie wychodzi ci to. I nie podlizuj sie, bo to bardzo rzuca sie w oczy...
0
0