Czy wiecie w jakich godzinach otwarta jest giełda kwiatowa przy obwodnicy,wiem, ze bardzo raniutko, ale od godziny .....do......jak w soboty i niedziele?
00
Re: RENK, giełda kwiatowa
Anulka
(20 lat temu)
Witam :o)
Renk jest czynny od wczesnego rana najlepiej być tam około 5-6 rano.
Ja pojechałam między 8-9 i nic już nie było...i raczej nie już tam nie pojadę oczywiście ze względu na tak wczesną godzinę :O)
Słyszałam,ze mają bardzo duuuży wybór kwiatków i nie tylko...
pozdrawiam,
Anulka
00
elle
(20 lat temu)
Anulka, nie wiesz jak w weekendy, tak samo otwarte???
01
~klodinka
(20 lat temu)
jeśli interesują Cię kwiaty to najlepiej jakbyś była koło 7 potem zmniejsza się wybór a po 8 już chowają wszystkie
inne sztuczności otwarte są dłużej, ale niestety nie wiem konkretnie do której
00
Tusia
(20 lat temu)
A potraficie coś powiedzień na temat cen kwiatów tam? No i jak dużą ilośc trzeba kupić żeby sprzedający wogóle chcieli rozmawiać? Słyszłam iż tam sie kupuję na "paczki" ...tylko ile w takiej paczce jest kwaitów ? 100? 50? 250?
01
olga
(20 lat temu)
Tusia - poslalam Ci maila :) Daj znac jak juz cos bedziesz wiedziala :) A te kwiaty to tez dobry pomysl, bo do dekoracji kosciola beda jak znalazl - wprawdzie nie pytalam jeszcze ksiedza czy kosciol nie zalatwia jakiejs dekoracji, ale pewnie nie..
01
~Szapika
(20 lat temu)
Czy ja też mogę prosić o szczegóły działalności giełdy kwiatowej na prv? Z góry dziekuję !!!
00
~hexe
(20 lat temu)
olga,ja tez bym poprosila o jakies infoski,bo tez mnie czeka "wycieczka" na gielde po kwiatki.
Z gory serdecznie dziekuje!
10
Tusia
(20 lat temu)
Mi coś rodzina dziś naszeptała iż po kwiaty to lepeij na giełdę kwiatową w Gdańsku, po wiekszy wybór ..coś wiecie na ten temat? Może któś był już na "przeszpiegach" i potrafi coś o tym powiedzieć? Dla mnie wybór może być ciut mniejszy... ale fajnie by było by ceny były niższe.
00
UB
(20 lat temu)
w paczce jest w zalżności od rodzaju kwiatów po ok 30-50 sztuk :) czasem też róże po 20 pakują wszystko zależy od rodzaju kwaitów
00
BAŚKA
(20 lat temu)
w paczce jest roznie,róże 20-25 szt. ,anturium np.5 szt. ,czasem 10 szt, lilie po 10szt.,chryzantemy po 5 gałązek,alstromeriapo 10 i 20 w paczce,storczyk tajlandzki 10 szt, tulipany po 20 i 25, itp ;)
00
BAŚKA
(20 lat temu)
.....no i na Rzęsnej jest raczej taniej niż na Renku,bo tam mają opłaty zdecydowanie większe ;)
00
kruszyna
(20 lat temu)
Czyli dobrze mi rodzina poszeptała....ale 6 rano w Gdańsku! Zabójstwo!
00
~Piotr
(10 lat temu)
Witam serdecznie, mam pytanie w sprawie tej giełdy kwiatowej ponieważ będę musiał kupić 70sztuk różyczek,no i storczyki w donice. No i moje pytanie w jakiej cenie są te kwiatki ?! Proszę o odpowiedz na moje pytania.Acha i jeszcze jedno pytanko jaki autobus jeździ z Oliwy do tej giełdy kwiatowej proszę o nr autobusu .Pozdrawiam i czekam na moje pytania .Piotr.
03
~Krysia
(10 lat temu)
Hej:)
Jak z cenami kwiatków to nie wiem, ale bezpośrednio z Oliwy do RENKU jeździ linia 179:)
00
~róża
(10 lat temu)
najlepiej sprawdzić na stronie http://www.renk.pl są aktualne ceny i numery do sprzedawców - można zadzwonić i spytać