RENK, giełda kwiatowa

Temat dostępny też na forum: Wesele
Czy wiecie w jakich godzinach otwarta jest giełda kwiatowa przy obwodnicy,wiem, ze bardzo raniutko, ale od godziny .....do......jak w soboty i niedziele?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: RENK, giełda kwiatowa

Witam :o)

Renk jest czynny od wczesnego rana najlepiej być tam około 5-6 rano.
Ja pojechałam między 8-9 i nic już nie było...i raczej nie już tam nie pojadę oczywiście ze względu na tak wczesną godzinę :O)
Słyszałam,ze mają bardzo duuuży wybór kwiatków i nie tylko...

pozdrawiam,
Anulka

Anulka, nie wiesz jak w weekendy, tak samo otwarte???

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

jeśli interesują Cię kwiaty to najlepiej jakbyś była koło 7 potem zmniejsza się wybór a po 8 już chowają wszystkie
inne sztuczności otwarte są dłużej, ale niestety nie wiem konkretnie do której

A potraficie coś powiedzień na temat cen kwiatów tam? No i jak dużą ilośc trzeba kupić żeby sprzedający wogóle chcieli rozmawiać? Słyszłam iż tam sie kupuję na "paczki" ...tylko ile w takiej paczce jest kwaitów ? 100? 50? 250?

Tusia - poslalam Ci maila :) Daj znac jak juz cos bedziesz wiedziala :) A te kwiaty to tez dobry pomysl, bo do dekoracji kosciola beda jak znalazl - wprawdzie nie pytalam jeszcze ksiedza czy kosciol nie zalatwia jakiejs dekoracji, ale pewnie nie..

Czy ja też mogę prosić o szczegóły działalności giełdy kwiatowej na prv? Z góry dziekuję !!!

olga,ja tez bym poprosila o jakies infoski,bo tez mnie czeka "wycieczka" na gielde po kwiatki.
Z gory serdecznie dziekuje!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mi coś rodzina dziś naszeptała iż po kwiaty to lepeij na giełdę kwiatową w Gdańsku, po wiekszy wybór ..coś wiecie na ten temat? Może któś był już na "przeszpiegach" i potrafi coś o tym powiedzieć? Dla mnie wybór może być ciut mniejszy... ale fajnie by było by ceny były niższe.

w paczce jest w zalżności od rodzaju kwiatów po ok 30-50 sztuk :) czasem też róże po 20 pakują wszystko zależy od rodzaju kwaitów

w paczce jest roznie,róże 20-25 szt. ,anturium np.5 szt. ,czasem 10 szt, lilie po 10szt.,chryzantemy po 5 gałązek,alstromeriapo 10 i 20 w paczce,storczyk tajlandzki 10 szt, tulipany po 20 i 25, itp ;)

.....no i na Rzęsnej jest raczej taniej niż na Renku,bo tam mają opłaty zdecydowanie większe ;)

Czyli dobrze mi rodzina poszeptała....ale 6 rano w Gdańsku! Zabójstwo!

Witam serdecznie, mam pytanie w sprawie tej giełdy kwiatowej ponieważ będę musiał kupić 70sztuk różyczek,no i storczyki w donice. No i moje pytanie w jakiej cenie są te kwiatki ?! Proszę o odpowiedz na moje pytania.Acha i jeszcze jedno pytanko jaki autobus jeździ z Oliwy do tej giełdy kwiatowej proszę o nr autobusu .Pozdrawiam i czekam na moje pytania .Piotr.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Hej:)
Jak z cenami kwiatków to nie wiem, ale bezpośrednio z Oliwy do RENKU jeździ linia 179:)

najlepiej sprawdzić na stronie http://www.renk.pl są aktualne ceny i numery do sprzedawców - można zadzwonić i spytać

Cię chyba po.....ło

I za rękę poprowadzić Piotrusia , pogięło cię
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (54 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...