REWELACJA!
Panią Elenę poleciła mi znajoma z pracy. Wspominała, że Pani Elena jest bardzo doświadczona i uzdolniona...ale to co wyczarowała na mojej buzi przeszło moje najśmielsze oczekiwania! Efekt był po prostu olśniewający, początkowo przedłużyłam u pani Eleny rzęsy, które nie dość, że wyszły bardzo naturalnie, to utrzymują się naprawdę ok 7 tygodni! Są długie i wyglądają cudownie! Na początku myślałam, że cena nie jest zbyt atrakcyjna, ale teraz muszę przyznać, że za rzęsy zapłaciłabym nawet dwa razy tyle!!! Zdecydowanie różnią się jakością od tych, które proponowane są w innych tańszych salonach. Koleżanki próbowały i takich, i takich, i mówią, że różnica jest kolosalna!Teraz przejdę do makijażu, który wraz z siostra miałyśmy wykonywany na ślub. Kosmetyki, których używa makijażystka, to w przeważającej części (o ile dobrze podejrzałam :p ) MAC, Malu Wilz i różne inne selektywne kosmetyki. Makijaż wykonany był prześlicznie, dokładnie, a przede wszystkim utrzymał się przez całą noc. Zdecydowanie polecam tą Panią, do której napewno przy najbliżeszj okazji powrócę!