Bardzo ciężki klimat współpracy (1) Współpracowałam z panią Eleną gdy malowała mnie do ślubu. Makijaż był ok,... Atama Zdecytowanie TAK (1) P. Elena wykonywała mój makijaż ślubny, plenerowy i wieczorowy i za każdym... Joanna S. NAJLEPSZA !!! (1) Przesympatyczna i bardzo profesjonalna generalnie nie do przebicia. Makijaż... Asia
Super profesjonalizm (1) Elena...swietna!!!! Profesjonalizm, swietne rady na temat zadbania o twarz i... Siva Fantastycznie! Gorąco polecam! (1) Pani Elena malowała mnie na ślub! Makijaż był przepiękny, nigdy wcześniej tak... Panna Młoda Przepiękny makijaż - nigdy nie byłam tak piękna :) (1) Panią Elenę cechuje pełen profesjonalizm i ludzkie podejście do dnia, w... Ewelina Ośmiałowska pelna profeksa...nic dodac nic ujac:) (1) Bylam w paru miejscach i rozne byly efekty... u Eleny rzeski sa mega... Zadowolona WSPANIALE !!! (1) Wspaniale !!!!! Elena wykonała mój makijaż na ślub oraz do sesji zdjęciowej... Hanna & Jack Mistrzyni (1) Rzęsy u Eleny przedłużam regularnie od maja. Początkowo przez około pół roku... KMK DOSKONALA WSPOLPRACA (1) makijaz ktory wykonala Pani Elena byl dlugotrwaly,trafnie zostala dobrana... Marta WSPANIALY EFEKT PRACY PANI ELENY (1) skorzystalam z uslugi pani Eleny po raz pierwszy,ale na pewno nie... Marta REWELACJA! (1) Panią Elenę poleciła mi znajoma z pracy. Wspominała, że Pani Elena jest... Majka anna_225 - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z rzes,sa naturalne i delikatne,wlasnie o taki efekt... anna_225 Tylko Elena tak potrafi :) (1) Jestem modelką, Elena już dużo razy malowała mnie, na sesje zdjeciowe... Sylwia Kotłowska Polecam:) (2) Pani Elena to 100 % profesjonalistka, potrafiąca dokonać cudów;) Makijaż... agata Elena - pełen profesjonalizm! (1) Eleno dziękuję za piękny makijaż ślubny i za niecodzienny, oryginalny a... Agnieszka