RODIZIO w Gdyni

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Czy ktoś kto miał wesele w Rodizio może opisać swoje wrażenia? Głównie chodzi mi o jedzenie, czy dobre i starczyło? Jaka obsługa i ogólny klimat? Z góry dziękuję.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: RODIZIO w Gdyni

juz byl ten watek i to dosc obszernie opisany poszukaj w wyszukiwarce zdania sa podzielone mi sie akurat podobalo bylam u kolezanki na weselu teraz robie tam swoje

Ja byłam na "inspekcji" W Rodizio w zeszły weekend. Powiem Ci tylko tyle, że wystrój piękny, bo akurat wszystko było przygotowane na poprawiny, i te widoki, echhh. Ale jak zerknęłam na menu za 175 zł! to powiem ci, że jedzenia mało. Miejsca do tańczenia też wydawało mi się mało.

Wszystko było przygotowane na poprawiny, ale chyba nie dania? Skąd wiesz ile było jedzenia? Ja miałam najdroższe menu i na brak jadła narzekać nie mogłam. Jeszcze dużo zostało na dzień kolejny po poprawinach, ale nie zabieraliśmy ze sobą.

Oczywiście samego jedzenia nie widziałam, ale znajoma miała tam przyjęcie i narzekała na małe ilości jedzenia

Zapewniam, ze z menu za 175 zł zostanie masa jedzenia - nie tylko z dan podanych dzien wczesniej na cieplo, ale i z przystawek i zakasek.

...że nam się Czigra odnalazła i po swojemu lobbuje na rzecz Rodizio

oj nie przesadzajmy juz tak ze to rodizio jest takie zle wiadomo w sobote jest drogo i fakt ja za 170 zl od osoby bym nie zaplacila bo mnie nie stac ale w piatek da sie przezyc ,dziewczyny to sa normalne zasady rynku placimy tam wiecej bo placimy glownie za miejsce widoki i nazwe restauracji tak jak na swietojanskiej za ta sama sukienke zaplcimy wiecej niz w innym sklepie poza centrum
a czy w innych knajpach tak duzo daja do jedzenia?? kazdy oszczedza jak moze
moj wybor jest taki ze ja chce miec magiczne piekne miejsce ktore na kasecie bedzie wygladalo slicznie poza tym chce w nocy wymknac sie na chwile z wesela juz z mezem i we dwoje chcemy samotnie popatrzec sobie na swiatla gdyni z punktu widokowego a tego inna restauracja mi nie zapewni:))
tak jak powtarzamy to nasz dzien i jak ktos sie nie najje to jego sprawa bo ma z nami swietowac i cieszyc sie nasza chwila a nie jesc do upadlego zeby mu spodnie pekly

Mnie udało się znaleźć cudowny lokal, gdzie mam 6 rodzajów mięs i innych smacznych rzeczy w cenie 110 za osobę. Jedyny minus- za Bolszewem k. Wejherowa, a widoki przepiękne;)

ja mam zarezerwowaną salę w Rodizo ale mój facet stwierdził, że nie dbają o klientów i oszukują- on chce zmienić a ja raczej nie. ale fakt fatem nie są otwarci dla ludzi. najgorszy był ten pokój dla młodych w stylu IKEA. strasznie się tego boje i coraz bardziej jestem za zmianą.