RODIZO

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
jakiś czas temu zarezerwowałam sobie termin w Rodizo. Nie wiem czy dobrze zrobiłam czy źle w każdym razie Mam.
Problem jest w tym, że nie mam jeszcze wybranego zespołu- poza tym nie wiem czy zespół czy DJ. Kto ma jeszcze wesele w 2006 roku w tej knajpce? Cały czas myślę jeszcze o Estragonie ale dla mojego faceta kurcze jest za daleko- tak on twierdzi. sama nie wiem co myślec o tym. poszkuje par, które doradzą mi w oprawie muzycznej itp.

Pozdrawiam Serdecznie!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: RODIZO

Hej:) ja mam ten sam problem. Mój Ślub 17-czerwca wiec czasu niewiele, tym bardziej, że zespoły które chciałam juz są wszystkie zajęte ale jeśli chcesz to moge Ci podac kilka namiarów, może w Twoim terminie będa mieli cos wolnego. Zastanawiam się też na DJ-em ale nie jestem przekonana, moze dlatego, że nigdy nie byłam na takim weselu.

witaj! ja z kolei chciałabym miec orkiestrę a cena za DJ i orkiestrę jest prawie taka sama. ale nie mam jeszcze sprecyzowanych pomysłów. sama dokłandie nie wiem jak to ma wyglądac. mam kilka fajnych pomysłów ale brak mi odwagi. a jakie są twoje odczucia na temat tej knajpy? ja z czuje się troszkę oszukana ale to z czasem minie.

witam!
a jaki termin? bo ja rowniez wstepnie zarezerwowalam tam sale... nie rozumiem tylko pod jakim wzgledem czujesz sie oszukana... moze cos podpowiesz :)