Rewalacja! (1) Dopiero wróciłam z wymarzonych wakacji we Włoszech. Było wspaniale.... Ala Świetne biuro (1) w tym roku po raz pierwszy skorzystałyśmy z oferty biura. Wybrałyśmy i... Asia Fantastyczne biuro (2) Korzystamy z usług biura Rospond już od 9 lat, a na tegoroczne wakacje mamy... Natalia i Danusia
Rewelacja (1) jeździmy razem od wielu lat, zwiedziliśmy już większą część Europy. Zawsze... Ania żabka - opinia (1) super obsługa, kompetencje i fachowość na 6 żabka Małgorzata - opinia (1) Polecam Biuro ! Super obsługa dziewczyny zawsze dobrze doradzą . Zawsze... Małgorzata Darłówek - super kolonia (1) Moje dziecko kilkakrotnie jeździło na kolonie i jest to pierwsza kolonia , z... Anka Turcja :) (1) Pod koniec kwietnia byłam w Turcji, wycieczkę kupiłam w biurze Rospond , był... Kasia Biuro na szóstkę! (1) Weekend lotniczy Rzym: 06.10-10.10. 2010, /Matimpex/ zaoferowany przez Panią... Basia POLECAM 11 (1) SUPER BIURO, PROFESJONALNA OBSŁUGA, POLECAM SERDECZNIE WSZYSTKIM TYM KTÓRZY... PAULINA super! (1) polecam! swietna obsluga, dziewczyny dobrze mi doradzily wyjazd. Polecily mi... Asia