D.G. - ocena (1) Bardzo polecam Biuro Podróży Rospond. Profesjonalna obsługa klienta, bardzo... D.G. Kasia - ocena (1) Profesjonalizm w każdym calu .Przesympatyczna ,uśmiechnięta załoga biura... Kasia danuta barczak - ocena (1) Już kilkanaście lat korzystam z usług tego biura.Polecam wszystkim za... danuta barczak
k.Rymarowicz - ocena (1) Profesjonalne, długo działające biuro, z obsługą na najwyższym poziomie. k.Rymarowicz Ewa S - ocena (1) Pracownicy biura są bardzo pomocni, kompetentni, cierpliwi i rzetelni. Z... Ewa S Dorota - opinia (1) Bardzo miła obsługa i bardzo dobry kontakt i doradztwo z klientem, gorąco... Dorota Jola Gulbicka - opinia (1) Jak zwykle Biuro Podróży Rospond mnie nie zawiodło, a korzystam z usług wiele... Jola Gulbicka Małgorzata - opinia (1) Bardzo dobra organizacja wyjazdu, wysoka jakość usług, polecam! Małgorzata Paweł - opinia (1) Bardzo solidne biuro, korzystamy z jego usług regularnie od kilku lat. Panie... Paweł Karolina - opinia (1) Bardzo polecam! Panie świetnie doradzą. Rewelacyjny kontakt w trakcie i nawet... Karolina Wandeczka - opinia (1) Rewelacyjne biuro podróży z ponad 30- letnią praktyką na rynku!!! Od lat... Wandeczka Obozy super (1) Serdecznie polecamy obozy młodzieżowe z tym biurem podróży. To już nasz... Karolina i Wiktoria Polecam (1) Korzystam z usług biura od lat i szczerze mogę polecić. Małgorzata Świetna firma! (1) Kilka razy na przestrzeni lat korzystałem z usług Rospond. Tworzą fajny... Krzysiek Bardzo dobre biuro (1) Korzystam z ofert tego biura już od wielu lat. Polecam. Personel tego biura... Ewa Labudda Serdecznie polecamy (1) Z czystym sumieniem możemy polecić Biuro Podróży Rospond wszystkim, którzy... Agnieszka i Piotr POLECAM (1) Wyjazdy z Biurem Podrózy ROSPOND zawsze udane. Atrakcyjne ceny, obsługa... Paulina P. Gorąco polecam (1) Od lat średnio 2 razy w roku korzystamy wraz z żoną z biura Rospond. Nigdy... Marek B. Najlepsze biuro w Trójmieście (1) Biuro poleciła mi moja ciocia, która w zeszłym roku wykupiła tutaj obóz dla... Iwona Polecam wszystkim (1) Do biura trafiliśmy przez przypadek ale wiemy, że będziemy tu wracać. Panie... Natalia