ROZCZAROWANA
Pracowałam jako menadżerka restauracji i jestem wyrozumiała na wszelkie niedociągnięcia, jednakże ta restauracja sobie pozwala na totalne ignorowanie klienta.Dokonałam wcześniejszej rezerwacji stolika.Było dość dużo osób, więc cieszyłam się, że dostałyśmy stolik ponieważ lokalizacja jest wspaniała.Dało się zauważyć chaos jaki panuje w restauracji co wynika ze złej organizacji. Po 25min czekania nikt do nas nie podszedł aby wziąć zamówienie.Podeszłam,do kelnerki i oznajmiłam,że od długiego czasu czekamy ze złożeniem zamówienia,kelnerka odp,że zaraz powiadomi koleżankę.Wróciłam do stolika i po kolejnych 5min czekania postanowiłyśmy opuścić lokal. Wychodząc podeszłam do menadżerki i poinformowałam ją o zaistniałej sytuacji. Niestety ta Pani nie była kompetentna,wyglądała na zagubioną i odpowiedzialność za zaniechanie próbowała przypisać kelnerce. Ja również zaznaczyłam,że jest duży ruch i mogłam dłużej czekać na zamówione rzeczy,ale brak zainteresowania gościem jest dla mnie niedorzeczne i niedopuszczalne.Menadżerka zamiast przeprosić,zaprosić nas z powrotem do stołu zaoferować, że osobiście dopilnuje żebyśmy już resztę pobytu spędziły bez rozczarowań, powiedziała tylko "do widzenia"