RT Tax

Doradztwo podatkowe

Gdynia, 10 Lutego 16

tragedia!!! (2) Specjalne zamówiłam taksówkę wcześniej, na konkretną godzinę żeby zdążyć na... Paula Omijać szerokim łukiem!!! (2) Zgadzam sie z przedmówcami....omijać szerokim łukiem,brak kompetencji,zero... Były klient zadowolona (4) witam,chciałem przeciwnie opisać-dobre załatwienie mojej sprawy z Norwegi... p-ń
Bardzo fajna firma napewno skorzystam nastepnym razem (1) Wszystko o.k Polecam byly klient Lukasz Zdecydowanie odradzam ! Nigdy więcej (2) Nie polecam tej pseudo firmy. Na pieniądze czekam dłużej niż inni znajomi w... Olenka NIE POLECAM (1) Zwrot otrzymałam ale poziom obsługi klienta pozostawia wiele do życzenia.... NIEZADOWOLONA TRAGEDIA... (1) Na zwrot czekam już drugi rok, od pań w biurze nie można się dowiedzieć... GK tragedia (1) rozliczenie zostało przeprowadzone nie przez firmę rttax lecz przez jakąś... adam odradzam tragedia i naciagactwo (1) nie polecil bym tej firmy najwiekszemu wrogowi przez roztargnienie... robertx1973@tlen.pl Klient - opinia (1) Bardzo nie miła obsługa. Panie sa nie miłe i aroganckie. Z łaska odpowiadają... Klient Mega zadowolenie!!! (2) Fachowo i szybko! profesjonalna obsługa, świetny kontakt i najniższe... Monika Zaręba ZWROT ZA UBEZPIECZENIE Z HOLANDII (1) W lutym 2014 zaplacilem za usluge ZWROT ZA UBEZPIECZENIE Z HOLANDII no i... JAREK Omijać Dalekim łukiem !!! (1) jako jedyny z 700 osobowej firmy nie dostałem zwrotu podatku z niemiec,omijać... Artur Zadowolony (1) Jestem zadowolony,powiedziano mi ze bede czekał na zwrot od 3 do 6 miesięcy i... Roland S. Dziekuje (2) nic wiecej siedza pija kawe olewaja podatnikow fakt obsluga sliczna piekna... Mr.Poul Polecam RT Tax (1) Bardzo dobra firma, świetna obsługa klienta, pieniądze pojawiły się na moim... Bartek Dziękuję za pomoc! (1) Moja sytuacja nie była łatwa, Pani która zajmowała się moją sprawą nie mogła... Mariusz zobaczymy dalej (1) mi pomogli w tydzień odzyskać potrzebne dokumenty do zwrotu z Holandii mimo... krzysiekmaka78 Nigdy więcej!!! (2) Wszystko pięknie do czasu, obsługa bardzo miła i w ogóle. Gdy przyszło co do... Kamil Dziedzic Bardzo dziękuję za pomoc (1) Chcemy bardzo podziękować za współprace. W piątek otrzymaliśmy już pieniążki... Monika i Grzegorz