RYBKA+KAPELUSZ DO SPRZEDANIA!!!

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Hej Dziewczyny!
Sprzedaję suknię ślubną wraz z kapeluszem, może któraś z Was będzie zainteresowana?
Suknia została uszyta w salonie Lisa Ferrera, model 5105, kolor ekri, tren podpinany, rozmiar 38, 170 cm + obcas, stan bdb. Materiał: satyna w kolorze ekri, koronka w kolorze ekri sprowadzana z Francji, kwiatki wyszywane koralikami Swarovskiego (pięknie błyszczą). Została uszyta tylko jedna taka suknia i nie można jej już dostać w tym kolorze oraz koronce (można to sprawdzić w salonie).
W cenie sukni jest również kapelusz (dopasowany materiałem do koronki sukni), halka oraz szal w kolorze ekri.
Cena do negocjacji.
Niestety w tygodniu jestem poza trójmiastem i nie mam dostępu do sieci. W przypadku jakichkolwiek pytań, podaję nr. tel. 607 743 991.
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: RYBKA+KAPELUSZ DO SPRZEDANIA!!!

zdjecia pojawią sie za chwilę

Zdjęcia chwilowo dostępne w ogłoszeniach na weselniku. Nagłówek: Rybka + kapelusz.
Zapraszam do obejrzenia.

a o oto fotki
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

image

image

image

image

image

image

image

image

hoops...
Byc moze, ktos chciałby kupic suknie osobno, bez kapelusza? Czemu nie... Oferta nadal aktualna :-)

suknia jest cudna.;))
dokladnie taka jaka chce.....
szkoda tylko, ze ja taka wysoka jestem:) co najmniej 10 cm za krotka

przepiękna suknia!!!Uwielbiam rybki!!!
Ja też mialam rybke (z agnes) i kapelusik do tego.Polecam takie połączenia.Sa naprawde wyjątkowe i robią piorunujące wrażenie!!!!

Dzieki dziewczyny, a juz myslałam, ze nikt nie zajrzał do mojego wątku :)

...

Przepraszam że pytam,ale ile masz lat bo w tym kapeluszu wyglądasz cholernie staro!Sukienka piękna:-)

To jest młoda dziewcztna , tylko ten kto jej robił te "zdjęcia" tak ją strasznie oszpecił.
Fatalny układ prawej ręki , to wygląda jak pająk na łodydze.Za panną młodą stoi trochę twarzy i ucho :) !!
I te fatalne bliki na twarzy (totalna amatorszczyzna) , kup dziecku byle jaki aparacik i niech nawala lampą błyskawą po twarzy.

Wszystkie te pseudo-zdjęcia są fatalne.
Robił je pewnie pewnie fotografik z białym szalikiem zawinientym wokół szyji.
Zero wyczucia świateł , zero wyczucia estetyki po prostu amatorskie fotki i profesjonalne naciąganie ludzi.
Pozdrawiam

Witaj Mar,

Bardzo piękna suknia!!! Niestety nie w moim rozmiarze :(
Ale zwróciłam też uwagę na Twoje zdjęcia- kto je robił? Mamy ślub w sierpniu i nadal szukamy fotografa, niestety mieszkamy za granicą i polegamy tylko na necie, a Twoje ją super! Proszę napisz jakieś namiary bo już czas załatwić tą sprawę. No i buty też miałaś śliczne- ciekawe jakiej firmy i gdzie kupione.

Z góry dziękuję!!!!

Zdjecia robione przez Black&White, a buty kupione w sklepie Prima Moda. Wszystkie buty maja rewelacyjne-moim zdaniem. Powiem rowniez, ze duzo dziewczyn odradzalo mi buty z odkrytymi palcami, bo podepcza mi palce i takie tam... Przez cala noc ani razu nic takiego mi sie nie przydarzylo, decyzji nie zaluje i stwierdzam, ze to akurata zalezy od tego, jak sie tanczy.
Jesli chcesz to moge Ci rowniez polecic swietnego kamerzyste oraz dj-a.
Pozdrawiam goraco!

cześć mar,

jesli mogłabyś przeslij proszę namiary na dj-a i kamerzystę o których piszesz. Jesteśmy właśnie na etapie poszukiwania..adres: venango@wp.pl
Z góry wielkie dzieki

Kamerzysta: 503 796 209 Szymon
Dj: www.prezentermuzyczny.pl
Obaj maja wiele niespodzianek przewidzianych nie tylko dla gosci, ale rowniez dla pary mlodej (zarowno w czasie wesela, jak i po) oraz kilka prezentow - a wszystko na najwyzszym poziomie! Do konca zycia bede polecac tylko ich i nikogo innego.
Pozdrowionka

dzięki za odpowiedz, byłam nieomalże pewna że to Black & White, ale musiałam to sprawdzić. Niestety w dniu mnaszego ślubu mają już zarezwerowany termin i pozostaje nam jedynie zrobienie pleneru w innym terminie- szkoda zle pewnie nie będziemy żałować. Tylko nie wiem, co ze zdjęciami na uroczystości i weselu? Czy zdać się na to co kto z rodzinki napstryka? Uzgodniliśmy wspólnie, że z kamerzysty zrezygnujemy (nie lubię patrzeć na siebie w telewizji :))) Natomist dj mamy już, również polegił go nam ktoś na tym forum, a jak będzie to zobaczymy, spotkamy się dopiero w lipcu.
Proszę napisz mi jeszcze gdzie jest sklep Prima Moda bo nie kojarzę.

Pozdrawiam

Na poczatek moze o kamerzyscie. Powiem tak: my zalatwialismy kamerzyste 2 tygodnie przed slubem i bylismy przekonani, ze kamery to my na pewno nie chcemy. Traf chcial, ze moj tato nie mogl byc obecny na moim slubie, a jedynym wyjsciem, zeby zrelacjonowac to, co sie dzialo byla kamera. Tak wiec udalo nam sie zalatwic najlepszego kamerzyste pod sloncem, a termin mial akurat wolny, bo slub bralismy 13 sierpnia. Caly czas utrzymujemy kontakt, a on chce w przyszlosci nakrecic film pt. Nasze dalsze losy :). Jest to mlody chlopak, ktory nakrecil m.in. film o Uniwersytecie Gdanskim, a o ktorym mowiono na Gdanskiej Trojce. Musze rowniez dodac, ze nie ceni sie tak jak inni.
Natomiast jesli chodzi o zdjecia, to Black&White pewnie poleca Wam kogos godnego zaufania - tak zrobili w przypadku mojej kuzynki. Poza tym, fajne zdjecia robi rowniez Foto21 z Gdyni www.foto21.pl - ale nie wiem jakie maja ceny.
Co do butow: www.primamoda.pl - mieli kiedys sklep w Gdansku, ale ku mojemu rozczarowaniu zostal on zlikwidowany. Na ich stronie znajdziesz reszte adresow. Teraz nie maja nic ciekawego, jesli chodzi o slubne buciki, proponuje poczekac, az wyjdzie kolekcja wiosenna i letnia - sprawdzaj to na ich stronie. Ja swoje buty kupilam w Warszawie w Centrum Arkadia (najwiekszy wybor)
W razie jakichkolwiek pytan, chetnie odpowiem.
A gdzie macie wesele?
Pozdrowionka

Tak sie rozpisalam, ze nie napisalam najwazniejszego. Moim zdaniem, jesli nie zdecydujecie sie na kamerzyste to popelnicie najwiekszy blad z mozliwych. To samo w przypadku braku profesjonalnego fotografa podczas slubu. Emocje tego dnia sa tak WIELKIE, ze niestety nie pamieta sie zbyt wiele z tego, co sie dzialo. A to bedzie Wasza jedyna pamiatka tego dnia-taka na cale zycie!
Ja rowniez nie cierpie na siebie patrzec, ale przeciez tego dnia bedziesz wygladac olsniewajaco - dlaczego tego nie utrwalic?! :)))

Dziękuję za odpowiedz Mar, Wesele będzie w Faltomie, 12 sierpnia. Nie wiem do końca jak rozwiązać problem zdjęć, może faktycznie spytać Black & White o namiary na kogoś dobrego, najgorsze jest to, że nic nie możemy sprawdzić sami, tak najzwyczajniej pójść i obejrzeć, net jest świetny ale pozostaje pewna doza niepewności. Tak samo wygląda sprawa z kamerzystą, może byśmy nawet zmienili zdanie po spotkaniu z takim fachowcem jak ten o którym mówisz, obejrzawszy jakiś jego filmik, ale jest to nie możliwe :(( Przyjedziemy półtora miesiąca przed ślubem i zacznie się wir przygotowań. Nawet o sukience przestałm myśleć bo nic z tego myślenia nie wychodzi, jak przyjadę to coś kupię- najgorsze, że to nie ma być zwykłe coś, a coś nadzwyczajnego, takiego tylko dla mnie, wyjątkowego. Sama widzisz, że nie jesteśmy w łatwej sytuacji, ale cóż musimy sobie poradzić mimo to i na pewno się uda tylko czasem optymizm we mnie przygasa jak uświadomię sobie tem ogrom szczególików (makijaż?, fryzjer? zaproszenia? obrączki? itp. bo sama nie wiem co jeszcze), a wszystko niewiadome.
Napisz jak będziesz miała dla mnie jakieś wskazówki, będę ogromnie wdzięczna.

Pozdrawiam, ale się rozpisałam :))

Hej ysa, faktycznie latwej sytuacji nie macie. Ale nie lam sie tak, przeciez nie ma rzeczy niemozliwych!!! Jezeli macie zamowionego dobrego kamerzyste to powinien Wam przeslac film (bez wzgledu na to, gdzie jestescie) po to, abyscie mieli probke jego tworczosci. Nie powinno to stanowic dla niego zadnego problemu, bo potem i tak sie rozliczycie w razie czego. Na waszym miejscu poprosilabym kilku kamerzystow jak i fotografow o przeslanie plytki, a oni wcale nie musza wiedziec o tym, ze nie sa jedynymi. A jak juz wybierzecie kogos to radzilabym kontaktowac sie z ta osoba regularnie w celu potwierdzenia rezerwacji terminu, bo niestety rozne sytuacje maja miejsce.
Jesli chodzi o zaproszenia, to najlepiej kupcie gotowce lub zamowcie w sieci z duzym wyprzedzeniem, np. www.decoratifstudio.pl - maja duzy wybor i drukuja wybrany przez Was tekst.
Sukienke tez jakas dostaniesz, a latem sa tu wyprzedaze w salonach i mozna dostac cos fajnego w duzo nizszej cenie.
Moim zdaniem najwiekszy problem, jaki Was czeka polegac bedzie na zaliczeniu nauk przedmalzenskich w kosciele ( o ile bierzecie koscielny ) i nad tym nalezaloby sie dobrze zastanowic. Reszta to naprawde pikus :))
Glowa do gory, pisz jakby co :)))
Pozdrowienia z Polski!!!

Czesc ysa,

my tez organizujemy nast Slub z daleka i wszystko zalatwiamy przez internet i Maila... Mamy juz sale (nie jestem calkiem pewna czy dobry wybor, ale juz wpacilismy zaliczke), fotografa, zespol, kamerzyste i kosciol. Co do kamerzysty, to dalismy sobie przyslac filmy od kamerzystow ale w koncu wybralismy takiego ktorego krotkie filmy ogladalismy na jego stronie. Przedstawilismy mu nasza wizje i bardzo fajnie nam dopowiedzial. Co do fotografa to b&w mialo termin zajety, wiec poogladalismy sobie w internecie prace innych fotografow i jeden z nich tez sie nam spodobal, wiec zarezerwowalismy termin. Wszedzie musimy wplacic zaliczki, bylismy na Swieta w Sopocie i niektore zaplacilismy resze bedziemy na konto przesylac. Mysle, ze dokonalismy dobrego wyboru. Wiem jak trudno jest zalatwiac te sprawy z daleka... Na Forum tez nie wszystkie opinie sa pomocne, bo kazdy jednak ma swoj gust!

Pozdrawiam i zycze tobie jeszcze przyjemnego zalatwiania

Dziękuję za namiary na zaproszenia Mar, obejrzałam stronę i bardzo mi się sopdobały myślę, że skorzystamy z ich oferty bo jest najładniejsza z tych dotychczas napotkanych, bedę musiał się dowiedzieć jak długi mają termin realizacji zamówienia. Pocieszyłaś mnie z tymi sukienkami.
Sprawdziłam sklepy Prima Moda i najbliższy jest w W-wie lub Łodźi :( zastanowię się poważnie jak przyjadę do kraju.
Dobrze słyszeć, że nie jesteśmy w tej trudnej sytuacji Sweety, my też mamy salę, fotografa ale chyba tego nie do końca, nad kamerzystą wciąż się zastanawiamy.
Będę pisała co u nas słuchać w miarę jak przygotowania będą postępowały, no i będę się również zgłaszała po rady bo często są tu na prawdę wrażliwe, pomocne i wartościowe osoby.
Pozdrowionka z zimnego kraju!!

...

%%%

to ja...

teraz powinno byc z przodu

podbijam do gory na prosbe mar :))

hop do gory :)

nie da rady chyba dzis :-(

o chyba weszlo :-)

:)

:-)

próba

coś się nie udaje :-(

spróbuję podbić :)

specjalnie dla mar - podbijam :)

ooo, chyba nie wyszło...

OJ DZIEWCZYNY, KOCHANE JESTESCIE, DZIEKUJE...............!!!!!!!!!!!!!!!

...ale cos nie tak z tym watkiem lub serwerem...
Moze ktos odpowiedzialny za to forum wzialby sie za to?????????!!!!!!!!!

no to podbijam

ja rowniez podbijam, uuuuupppppssss do gory :)

OGŁOSZENIE JUZ NIEAKTUALNE!!!!!!!!!!!!
SUKNIA ZOSTALA SPRZEDANA PEWNEJ PIEKNEJ PANNIE MLODEJ, KTOREJ PRZYNIESIE SZCZESCIE W MAJU!!!!!! JESZCZE RAZ ZYCZYMY WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ZYCIA!!!!! M&T

Bardzo dziekuje wszystkim zainteresowanym za mile slowa!
Mar

Oj, z tą pięknością, to bym polemizowała, ale suknia na pewno doda mi uroku, a nam obojgu przyniesie szczęście :-) Wisi teraz na wieszaku i zerkam sobie na nią od czasu do czasu. Ah, nie moge się na nią napatrzeć. Dziękuje bardzo za "przemiłą" obsługę i tak jak obiecaliśmy majowe fotki na pewno prześlemy :-)

:))))))