Raczej nie polecam ... !

Na kursy uczęszczałem jakiś czas temu... Teoria prowadzona nawet w dość ciekawy sposób , chociaż sporo czasu były omawiane mało przydatne rzeczy... Same jazdy miałem z instruktorem Darkiem... jak ktoś już tu sie wypowiadał częste " wycieczki " na stacje , załatwianie swoich spraw na mieście , czy też podjazdy pod sklep i dom i też znikanie na 15-20 min i mówienie , że będzie to oddane a nie było , ciągłe z dnia na dzień zmienianie terminu jazd, pare razy zdarzyło się , że byłem już w aucie instruktora i termin był zmieniany,gdzie cały dzień był podporządkowany pod jazdy,ogólnie sama nauka to dramat,więcej pomagania ze sprzęgłem,ruszaniem itp niż mówienie co źle i do poprawy i tłumaczeniem się poprzez dbaniem o swoje auto gdzie sam przekładał bo coś zrobił ze swoim autem . Ogólnie nie polecam tego instruktora, więcej się nauczycie na necie jak się ustawiać i wgl niż od tego Pana... Pozdrawiam i życzę zdanych egzaminów !!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Raczej nie polecam ... !

Potwierdzam - jazdy z Panem Dariuszem to wielka porażka. Podpisuję się pod każdym zarzutem Kubicy.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Raczej nie polecam ... !

Pan Darek już u nas nie pracuje.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1