Profesjonalnie i po ludzku (1) Pani Mecenas prowadziła moją sprawę rozwodową. Niesamowicie profesjonalna i... Katarzyna Bardzo skuteczna mecenas (1) Pani Joanna pomogła mi wygrać w sądzie z nieuczciwą firmą. Widać... Tymon Polecam! (1) Skontaktowałem się telefonicznie z Radcą Prawnym Panią Joanną Rynas, aby... Łukasz
Pełen profesjonalizm i całkowite zaangażowanie (1) Na Panią Joanne trafiłam z polecenia. Jest profesjonalista, ktory angażuje... Marta monika - opinia (1) pomoc super monika Zawsze pełne zadowolenie (1) Współpracuję z Panią Joanną już kilka lat i od samego początku byłam pod... Marta Wzorcowa współpraca (1) Prowadząc firmę miałem do czynienia z różnymi prawnikami o których nie... WK Bardzo dobry kontakt i rzeczowa pomoc (1) Trafiłam z polecenia. Pani Mecenas szybko zajęła się sprawą i w przystępny... Ania Pełen profesjonalizm (1) Od roku borykałam się z nieuczciwym usługodawcą. W końcu natrafiłam na... Joanna Skuteczna i rzetelna firma (1) Wygrany proces to chyba najlepszy dowód na uzasadnienie 6 punktów przynanych... Radic Profesjonalizm na 100% (1) Korzystalem z pomocy pani mecenas juz trzykrotnie i za kazdym razem spotkalem... K.W.