Kamila - ocena (1) Serdecznie dziękuję, że miałam możliwość wybrać na mojego prawnika p. Anne i... Kamila anna rs - opinia (1) Chciałam wszystkim, którzy są w trudnej sytuacji, polecić Panią Mecenas... anna rs Małgorzata - opinia (1) Pani Mecenas Anna Kołodziejska prowadziła mi bardzo trudną sprawę rozwodową... Małgorzata
Marcin - opinia (1) Jestem Klientem Pani Mecenas w różnych sprawach. Czytając poniższe negatywne... Marcin Anna - opinia (1) Nie polecam! Wyniosła, wywyższająca się nie kompetentna kobieta. Sprawę... Anna Andrzej Grzywacz - opinia (1) Wyświadczyłem sobie najlepszą przysługę - korzystając z pomocy Pani Anny i... Andrzej Grzywacz Agnieszka - opinia (1) Pani Mecenas prowadzi niezwykle trudną sprawę rozwodową mojej córki.... Agnieszka Sprawa polsko- niemiecka (2) Pani Mecenas Anna Kołodziejska prowadzi moja sprawę w Polsce. Mam męża... Baumhaus kobieta i rozwód (1) Rozwód to ciezki etap dla każdej z nas, później sprawa alimentacyjna,... Anna Adam - opinia (1) Kancelaria Pani Anny Kołodziejskiej jest bardzo profesjonalna. Uczciwie i z... Adam klient (1) Polecam usługi kancelarii Pani Mecenas Anny Kołodziejskiej. Olbrzymia wiedza... marcin Opinia (1) Kancelaria Pani Mecenas Kołodziejskiej prowadzi mają sprawę od kilku lat.... Beata Marta (1) Moja sprawa dotyczyła rozwodu oraz sprawowania opieki nad dziećmi. Trafiłam... Marta Sylwia (1) Witam. Chciałam napisać jak bardzo jestem wdzięczna Pani Mecenas za pomoc i... Sylwia profesjonalna pomoc w bardzo trudnej sprawie (1) Miałam bardzo trudną sprawę, aż trudno mi o niej pisać tu na forum, błędy... monia