Aneta - opinia (1) Bardzo polecam Panią Mecenas, doskonała i szczera porada, świetna komunikacja... Aneta Paweł S - opinia (1) Paweł S - Opinia Rozległa wiedza prawnicza i wysoka kultura osobista Pani... Paweł S Joanna - opinia (1) Skrupulatność, profesjonalizm, wszechstronna wiedza dotycząca obowiązującego... Joanna
Ola M - opinia (1) Pani Mecenas to profesjonalistka w każdym calu. Spokój, opanowanie,... Ola M Jerzy Drygas - opinia (1) Pragnę podziękować Pani Mecenas. Kilkukrotnie korzystałem z Jej usług w... Jerzy Drygas Anna - opinia (1) Chciałabym podziękować Pani Mecenas i szczerze polecić jej usługi każdemu kto... Anna Michał - opinia (1) Polecam! Skorzystałem z usług mec. Anity Świetlikowskiej w związku ze sprawą... Michał Marek - opinia (1) Pani mecenas Anita Świetlikowska podjęła się prowadzenia spraw z zakresu... Marek Marcin - opinia (1) Bardzo szybka i skuteczna pomoc ze trony Pani Anity Świetlikowskiej.... Marcin Pani Anita Świetlikowska (1) Zgadzam się z moimi przedmówcami, współpracowałam z panią Anitą i muszę się... Ewa Prawo autorskie (1) Szczerze polecam kancelarię Pani mecenas wszystkim osobom i firmom... Wojciech Uczciwość i rzetelność (1) Polecam usługi Pani mecenas Anity Świetlikowskiej. Pani Mecenas jest właściwą... Elżbieta Polecam (1) Pani Anita Świetlikowska należy do grona tych nielicznych pasjonatów... Małgorzata W 100% polecam Panią Mecenas A. Świetlikowską (1) Potwierdzam nie tylko profesjonalizm zawodowy, ale także empatię oraz... Małgosia Polecam (1) Polecam Panią Mecenas, którą niezwykle cenię za wiedzę, rzetelność oraz... Monika Polecam (1) Współpracowałam z Panią Mecenes w wielu sprawach dotyczących spółki , w... Grazyna Radca prawny godny absolutnie polecenia (1) Jeżeli macie trudną sprawę, to korzystając z usług Pani mecenas... Jolanta Rzetelność i zaangażowanie (1) Z porady prawnej med. Świetlikowskiej skorzystałam w sprawie spadkowej.... Dagmara Pełen profesjonalizm (2) Panią Mec. Świetlikowską poznałem przy okazji pracy w firmie, dla której... Marek Pełen profesjonalizm (2) Z przyjemnością zamieszczam tę opinię. Miałam okazję współpracować z Panią... Katarzyna