Asia - opinia (1) Pan Bartek jest przede wszystkim profesjonalnym mecenasem,godnym... Asia Sabina - opinia (1) Profesjonalny,szuka najlepszych rozwiązań.Pomoc prawna na najwyższym... Sabina Monika - opinia (1) Profesjonalne a przedewszystkim życiowe podejście do całej sprawy. Konkretne... Monika
K. - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam pracę Pana Mecenasa. Zawsze pełne zaangażowanie,... K. Ania - opinia (1) Dziękujemy za profesjonalne podejście, pełne zaangażowanie i doprowadzenie... Ania Ola - opinia (1) Pełen profesjonalizm, indywidualne podejście, rozprawa udana. Ola Bartek - opinia (1) Korzystałem z usług Pana Bartłomieja. Sprawa rozwodowa zakończona wygraną.... Bartek Piotr H - opinia (1) Polecam. Usługa prawna świadczona należycie w sprawie alimentacyjnej.... Piotr H Andrzej - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa.indywidualne podejscie do klienta.dzieki... Andrzej Polecam (1) Pan Mecenas bardzo mi pomógł. Wysoka kultura osobista, niezwykła wiedza,... Kamil Krzysztof - opinia (1) Profesjonalny, merytoryczny, empatyczny. Szuka najlepszych rozwiązań nie... Krzysztof Polecam!!! (1) Wszystkim polecam pana Bartka. Bardzo dobry prawnik, kompetentny, wysłucha i... Dariuszek Polecam :) (1) Profesjonalne podejście do klienta, analiza oraz konsultacja z klientem,... Izabela Godny polecenia!!! (1) Wyjątkowość tego Pana polega na tym że jest nastawiony na to aby przede... Sławek nie polecam do podziału majątku (1) Jak w temacie. Dużo obiecane, w praktyce wyszło zupełnie inaczej. Agnieszka Rucińska BARDZO dziękuję!!!! (1) 100% polecam Pana Bartłomieja. Sprawa na pozór beznadziejna i z mojej sceny... Tomasz