Spadek z długami (1) Cieszę się, że zdecydowałem się na skorzystanie z pomocy pana Michała... Krzysiek Profesjonalizm (1) Na współpracę z Mindykowskim zdecydowałem się właściwie tylko dlatego, że... Krzysiek tylko nie on ostrzegam przestrzegam (1) nie polecam chyba,że ktoś lubi smak porażki zawracające o ból głowy koszty... ona
Zadowolony ze współpracy (1) Profesjonalne podejście do sprawy, szeroka wiedza prawnicza, zaangażowanie... klient Sprawa rozwodowa (1) Zgłosiłam się do Pana Mecenasa z polecenia. Dość szybko udało uzyskać się... Aneta Szczerze polecamy (1) Jestesmy obcokrajowcami, dostalismy Pana Mecenasa kontakt za poleceniem... Ira and Oleksandr Nie było łatwo ale się udało (1) Pomógł mi w skomplikowanej sprawie uzyskania tytułu własności do działki... sebastian Solidny (1) Solidny i kompetentny. Dokładnie wyjaśnia jakie są szanse i możliwości. Czy... Kuba Dał radę (1) Wynająłem Pana Michała, by reprezentował mnie przed sądem i w kontaktach z... tomtom Podział spadku (1) Wynająłem Pana Mecenasa do pomocy przy podziale spadku (nieruchomość)... Michał Wysoka skuteczność (1) Pan Adwokat pomógł mi się rozwieść z żoną która nie potrafiła dotrzymać... Trezor Pomógł (1) Bardzo mi pomógł poukładać sprawy związane z problemami jakie powstały w... Jacek Polecam z czystym sumieniem (1) Do Pana Michała trafiliśmy z polecenia. Kupiliśmy mieszkanie z licytacji... Łukasz Polecam mecenasa Mindykowskiego (2) Mogę polecić z ręką na sercu. Był na każdej rozprawie, uważnie słucha, można... Anna Wszystko okey - moge polecić (1) Prowadził moją sprawę związana z regulacją kwestii własnościowych. Pierwotnie... Paweł Dobry do spraw rodzinnych (1) Dostałam do niego kontakt z polecenia. Widać, że ma duże doświadczenie w tych... Jagna Polecam Pana Mecenasa (1) Pan Michał podjął się prowadzenia mojej sprawy rozwodowej oraz podział... Piotr Polecam (1) Zajął się sprawami związanymi z uregulowaniem kwesti majątkowych związanychz... Teresa