Paulina - ocena (1) Do Pani mecenas przyjechałam aż z Malborka z polecenia i się nie zawiodłam.... Paulina Hanna - ocena (1) Kancelaria godna polecenia. Mecenas podchodzi do sprawy z pełnym... Hanna Krzysiek - opinia (1) Od pierwszego kontaktu wiedziałem, że dobrze trafiłem. Polecone przez... Krzysiek
Iwona - opinia (1) Kancelaria godna polecenia, pełen profesjonalizm, zaangażowanie , wszystko... Iwona Zenon - opinia (1) Pomimo pozytywnego rozpatrzenia wniosku nie polecam tej Kancelarii w sprawach... Zenon Natalia Zielmachowicz (1) Pani Natalia pełen profesjonalizm spokój opanowanie wiedza potrzebowaliśmy... Miroslaw Doświadczenie (1) Przy współpracy z tą kancelarią zdecydowanie widać spore doświadczenie w... Anna9 Windykacja (1) Bardzo szybko podjęte działania windykacyjne przez tego radcę prawnego... Pablos sprawa rozwodowa (1) Najlepsza kancelaria w mieście. Ja i moje dwie moje koleżanki z pracy... Ela polecam :) (1) Ja również zaliczam się do grona zadowolonych klientów - radcy pomogli mi... Ewa naprawdę polecam! (1) Jeden z moich klientów przestał opłacać faktury. Nie wiedziałem, jak sobie z... Tomek :) (1) Kancelaria pomogła mi w walce o odszkodowanie. Zawdzięczam je wyłącznie im,... Justynka :) (1) Czy polecam? Jak najbardziej - dzięki Państwu odzyskałam swoje pieniądze,... irenka polecam :) (1) Kancelaria pomogła wywalczyć mi niemałe odszkodowanie komunikacyjne. Gdyby... Karolina Jeszcze raz bardzo dziękuję! (1) Bardzo dziękuję kancelarii za pomoc w mojej sprawie. Po kolizji, towarzystwo... Wojtek Super! (1) Kancelaria już dwukrotnie świadczyła dla mnie usługi i z efektu każdej jestem... Jarek polecam! (1) Kancelaria pomogła mi wywalczyć odszkodowanie od sprawcy wypadku, przez... Marek dziękuję za pomoc! (1) Jestem ojcem, ale z matką swoich dzieci nie żyję, dlatego też płacę co... Jurek Szczerze polecam! (1) Zleciłem tej firmie obsługę długów - miałem kilku wierzycieli, którzy nie... Krzysiek Polecam (1) Gorąco polecam tą kancelarię! Pani Natalia Zielmachowicz pomogła nam podczas... Karolina