Pierwsza klasa jak najbardziej polecam (1) Miałam okazję po raz pierwszy skorzystać z pomocy, którą zaoferowała mi pani... DOmeneka Bardzo Polecam (1) Dla mnie to była nie oceniona pomoc. Pani Mecenas uratowała mnie. Przyszłam... Beata polecam (1) zdecydowanie polecam. Bardzo mila i fachiwa obsluga, profesjonalne i ludzkie... Martin
stała obsługa (1) Kancelaria obsługuje moją spółke cywilną. Polecam. Szybko profesjonalnie, w... Tomek profesonalizm i skuteczność (1) serdecznie dziękuję za pomoc. Myślałem, że sprawa jest już stracona bo jak tu... Edward Lucyna - opinia (1) Cieszę się, ze wybrałam tą Kancelarię. Pani Renata "opanowała" moje emocje... Lucyna Świetna pomoc! (1) Pomoc Pani Mecenas była nieoceniona! Pomogła mi przebić się przez... Zbigniew Polecam (1) Korzystałem z usług tej kancelarii w 3 sprawach. Jestem pod wrażeniem... Raf Gorąco polecam! (2) Świetna obsługa, rzetelnie rozwiązana sprawa i w końcu ktoś rozmawia ze mną... Krzysztof Solidna kancelaria (1) Przyszłam do Pani mecenas po poradę uzyskałam rzetelną informację podaną w... Pati