Radiolog USG - Katarzyna Korendo

Temat dostępny też na forum: NCM Dom Medyczny Świętokrzyska sp. z o.o.
Zachowanie tej pani "dr" względem pacjenta, łagodnie mówiąc, jest bulwersujące. Ja od pani "dr" usłyszałam, że jestem w Przychodni tylko gościem i nie mam prawa wchodzić do gabinetu zanim mnie nie wywoła (wcześniej grzecznie zapukałam i lekko uchyliłam drzwi). Agresja z jaką się spotkałam z jej strony, w mojej opinii, przekreśla ją jako lekarza i jako człowieka. Zaznaczam, że miałam pilne skierowanie, a dzięki takiej postawie zostałam bez badania z odwleczonym na później terminem. To skandal, że człowiek całe życie uczciwie odprowadza składki na ZUS , a mając pilne skierowanie na badanie słyszy od lekarza, że jest tylko gościem i nie ma żadnych praw!! Taki lekarz w żadnej mierze nie zasługuje na zaufanie i nie powinien wykonywać tak odpowiedzialnego zawodu, bo swoją postawą naraża zdrowie i życie pacjenta!!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Radiolog USG - Katarzyna Korendo

Koszmarna pani "doktor", co za człowiek, ja nawet za kase zostałam potraktowana bardzo brzydko i źle potraktowała starszą panią , wydarła się na nas na korytarzu. Powinna zostać zwolniona z tej przychodni, bo psuje reputację. Obrzydliwy człowiek.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Szkoda, że nikt nie zgłosi tego jej przełożonym lub w Izbie Lekarskiej, może by ją to uspokoiło i nauczyło grzeczności...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niestety moje wrażenia z wizyty u pani Korendo są podobne do opinii poprzedników. Podczas badania USG pani doktor była bardzo nieuprzejma, a na pytania odpowiadała w sposób lekceważący. Jestem pacjentką przychodni Świętokrzyskiej od 3 lat i po raz pierwszy spotkałam się z brakiem szacunku do mojej osoby. Zachowanie pani doktor absolutnie nie odpowiada standardom, jakie panują w tej przychodni.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ciekawa jestem, czy któraś z wyżej piszących osób złożyła gdzieś skargę na Panią Doktor? Nie? To nie miejcie do nikogo pretensji, jak znów traficie na innego podobnego doktora, na którego wszyscy się skarżą wyłącznie na forum...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Proszę o opinie o dzielnicy Orunia Górna (9 odpowiedzi)

Proszę o Wasze opinie: - jak się mieszka na Orunii Górnej ? - jaką opinię ma ta dzielnica ?...