Nowy lokal nowy właściciel nowa jakość (1) Polecam nowe miejsce powiem jedno Nowa elegancka siłownia , czysto schludnie... Michu Nowy lokal nowy właściciel nowa jakość (1) Witam Powiem szczerze się zdziwiłem nowa siłownia , nowoczesna ,co wazne... zibi Tutaj się ćwiczy (1) To siłownia dla twardzieli tu się ćwiczy a nie lansuje. Pozdrawiam bart
Śmiech na sali - robienie z ludzi idiotów (3) Niestety NIE POLECAM owej siłowni, nawet największemu wrogowi. Poza niską... Leon Totalny syf (5) Siłownia ma swoją renomę i pewnie stałych bywalców, atmosfera jest fajna ,... zawiedziony Ami sie tam podoba (1) Dla mnie jest ok może i sprzet nie ejst najnowszy ale solidny mozna dobzre... Ryś Beznadziejna atmosfera i podejście do klienta (6) Śliski parkiet sprzyjający urazom, źle skręcone sprzęty, "trener" mający... Michał POLECAM!!!! (1) Siłownia z duszą, może i nie jest nowoczesna jak te wszystkie pseudo... Player Dla mnie super (1) Przez ostatnich naście lat przeszedłem przez kilka siłowni, tych lepszych i... Waldek Jedyne takie miejsce (1) Świetnie wyposażona siłownia, genialny trener, przyjazny klimat, zawsze jest... Mateusz KRZYCHU - opinia (1) BARDZO PRZYJEMNY KLIMAT,ZERO CWANIACTWA ,SUPER SIŁKA KRZYCHU po prostu najlepszy (1) profesjonalizm obsługi, doskonałe wyposażenie, świetny klimat. Jacek Placek Zarombista Obsługa i łogule wszystko !!!!! (1) Poprostu klimat super wszyscy sa dla siebie mili pomocni gadaja ze soba ktos... Cinek dla mnie bomba (1) Najlepsza siownia jaka znam. Zaczynalem tam i na pewno wroce jak przyjade w... Patryk Solinski bardzo fajnie (1) ceny - o połowę niższe, niż np. w gimnasion, a klimat - 100 razy lepszy!... Aga