RajKon

Żaluzje, rolety i markizy

Gdańsk, Przytulna 40

Jacek - opinia (1) Duży wybór materiałów, fachowe doradztwo, przystępne ceny i szybka... Jacek Dawid - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z naszego zamówienia w firmie Rajkon! Szeroki... Dawid Lidia - opinia (1) Bardzo szybki czas realizacji, wykonanie również bardzo dobre. Polecam... Lidia
Arkadiusz - opinia (1) Rolety wykonane przez Pana Rajmunda są naprawdę ładne, skorzystaliśmy z plis.... Arkadiusz Dominika - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona, że skorzystałam z oferty firmy rajkon i wybrałam... Dominika Karolina - opinia (1) Szybka realizacja, profesjonalna obsługa i wykonanie. Plisy bardzo ładne.... Karolina Alicja - opinia (1) Jesteśmy pod wrażeniem jakości wykonania produktu! Wszystko na czas,... Alicja Monika - opinia (1) Termin realizacji zaskakująco szybki. Sprawnie, profesjonalnie, polecam!!! Monika Patrycja - opinia (1) Bardzo sprawnie (sprawniej niż w umowie), solidnie i w miłej atmosferze. Z... Patrycja Magdalena - opinia (1) Żaluzje bardzo ładne, idealnie dopasowane. Usługa wykonana profesjonalnie i... Magdalena Michał i Karolina - opinia (1) Sprawdziliśmy dużo firm, a nawet opcji zakupu samych plis i własnego montażu,... Michał i Karolina Wojtek - opinia (1) Profesjonalna obsługa i kontakt z Panem Rajmundem. Świetne żaluzje drewniane... Wojtek Maciek - opinia (1) Kontakt otrzymaliśmy od znajomego który korzystał już z usług RajKon i był... Maciek Wojtek - opinia (2) Wzorowa obsługa, doskonała jakość wykonania. Polecam! Wojtek Karolina - opinia (2) Pełen profesjonalizm. Doradztwo, dobór materiałów, wykonanie, terminowość -... Karolina Ewa - opinia (2) Dostaliśmy namiary od znajomych, którzy byli zadowoleni i my tez możemy... Ewa Karol i Karolina - opinia (2) Otrzymaliśmy kontakt z polecenia od kolegi z pracy. Jesteśmy bardzo... Karol i Karolina Krzysztof - opinia (2) Terminowość, doradztwo, jakość materiałów i wykonania na najwyższym poziomie.... Krzysztof Marzena - opinia (2) Szybko i profesjonalnie. Jestem bardzo zadowolona. Marzena Maciej M - opinia (2) Solidny i uczciwy wykonawca. naprawdę polecam!!! Maciej M