RajKon

Żaluzje, rolety i markizy

Gdańsk, Przytulna 40

Kasia - opinia (2) Super cena jak i jakość !!! Polecam !!! Kasia Andrzej Born - opinia (2) Terminowo, solidnie , schludnie. Potrafi doradzić i wspomóc podczas... Andrzej Born Klaudia L. - opinia (2) szybka realizacja, ogromny wybór, rzetelne doradztwo podczas pierwszej... Klaudia L.
Kasia - opinia (2) Szybka realizacja. Dotrzymanie terminu. Stały kontakt z klientem. Dobra jakość. Kasia Justyna - opinia (1) Serdecznie polecam firmę RajKon. Jestem pod wrażeniem wysokiej jakości... Justyna wojciech - opinia (1) Polecam. Szybki kontakt, szybka realizacja, dobra cena! wojciech Marta - opinia (1) Polecam firmę. Usługa w pełni profesjonalna. Zamówienie wykonane szybko.... Marta Agnieszka - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam każdemu, komu zależy na jakości, szybkim terminie... Agnieszka Michał - opinia (1) Namiary na firmę otrzymałem z polecenia od znajomych i nie zawiodłem się.... Michał L. Zyzylewski - opinia (1) Polecam tę firmę każdemu, kto chce założyć w oknach m.in. plisy. Szybka i... L. Zyzylewski B. - opinia (1) Solidna kompetentna firma. Bardzo sympatyczna i pomocna obsługa. B. Ola - opinia (1) Duży wybor rolet, szybki termin realizacji, dobry kontakt. Ogólnie bez... Ola Patrycja - opinia (1) Szybko i sprawnie. Polecam serdecznie :) Patrycja Łukasz - opinia (1) Po raz kolejny skorzystałem z usług RajKon (poprzednia opinia: wrzesień 2019)... Łukasz Paweł - opinia (1) Szybko i profesjonalnie, polecam. Paweł Krzysztof - opinia (1) Firma godna zaufania. Szeroki wybór wzorów i kolorów plisów. Szybki montaż... Krzysztof Profesjonalnie (1) Szybki i czysty montaż, duży wybór kolorów i rodzajów rolet. Konkurencyjne... Paulina Polecam! (1) Dobry kontakt (również drogą elektroniczną), fachowe doradztwo w wyborze... Łukasz Super (1) Super plisy. Kontakt z wykonawcą profesjonalny. Bardzo szybki montaż. Polecam Stanisława Polecam! (1) Szybki czas realizacji, konkurencyjne ceny i fachowa obsługa, czego chcieć... Marta