Randka =)

Co wypada robić na pierwszej randce z facetem - mam na myśli pocałunek. Na powitanie podać sobie ręce, i np. na pożegnanie kumplowski całus w policzek ? Czy tak wypada ?
O czym rozmawiać ? Jakie tematy neutralne ???
Hobby, zainteresowania. Chyba nie mówić od razu całego swego życiorysu ;-) Ani swoich problemów.
I jak w knajpce / restauracji jesteśmy - to jak z płaceniem ???
Mi się wydaje - że każdy płaci za siebie.
Pozdrawiam =)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Randka =)

To nie jest żadna prowokacja - ja naprawdę nie wiem co robić, jak się zachowywać :)

bez sensu facet nalega, że zapłaci i ty się zgadzasz, ale zastrzegasz, że następnym razem się zrewanżujesz i wtedy on jest zadowolony, gdyż na horyzoncie pojawia się perspektywa drugiej randki, a gadać za dużo nie należy, jako że pierwsza randka, na której dziewczyna za dużo mówi jest zwykle randką ostatnią, no chyba że mówi pięknie i ciekawie, co stremowanym dziewczynom zdarza się nad wyraz rzadko, a w ogóle to się niczym nie przejmuj, bo on ma teraz podobne dylematy, mam nadzieję, że pomogłem, uffff
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dziękuję serdecznie :)

:D
świetne. mistrzowski wykład :)

Podpowiedzcie jeszcze ;o)

nie, bo czasy się zmieniają. a my stare pryki jesteśmy. już tylko kapcie i telewizor nam zostały ;)

dziwna rzecz. chciałem zalinkować "the times they are a changing" dylana i nie mogę znaleźć tego na yt. są same covery. jedno nazwisko znam i szanuję. spróbujmy zatem

http://www.youtube.com/watch?v=Zk0VTl-cQTY

Mów za siebie hobo.
Najważniejsze jak facet żegna cię przed domem i nawija o laskę sprawdź, żeby nie trzymał łapy na domofonie.

Manson - nie rozumiem ;-)
Nie rozumiem Twego zdania.
Nawija o jaką laskę ??? I czemu nie ma trzymać łapy na domofonie ??

O laskę do podpierania się, co tu k**** rozumieć???

:D no to teraz się tłumacz ;)
ja słyszałem opowieść, jak dziewczynie z ust śmierdziało i postanowiła wcale się nie odzywać. ale raz się zapomniała:
- jak masz na imię?
-ania...
-pierdnęlaś?
- nie!!!
- znów pierdnęłaś

Wykład wykładem Ciema.
Ale praktyka ważniejsza.
No nie mów, że nie.

;)

ps. i tak wiem, że nie odpiszesz.

Nic już z tego nie rozumiem :)
Dobranoc.

I nigdy nie zrozumiesz.
Dobra i noc.

Ale dlaczego tacy jesteście ?
Człowiek prosi o poradę..........echhhhhh szkoda mi czasu tracic na ciągnięcie tego tematu. Pozdrawiam ;/

Ja już dawno temu pisałem.
Sztuka uwodzenia pomiedzy rasami kobiet i mężczyzn zaczyna się tuż na granicy wzroku. Kto tego nie rozumie nigdy nie będzie szczęśłiwy.
Zresztą...
Uwodzenie to złe słowo.
Kojarzy mi się z rogami byka.

Joanna to nie jest rozmowa kwalifikacyjna o pracę.To jest randka. Dam Ci jedną radę, bądź naturalna i nie zaprzątaj sobie głowy planami,daj się ponieść chwili. Z łóżkiem oczywiście trochę poczekaj. Poznaj osobę i poczuj ją. A co do płacenia,ja jestem za tym,że jeżeli mężczyzna chce płacić to jak najbardziej. Niedopuszczalna jest natomiast sytuacja,gdybyś Ty miała płacić za niego.

A ja tam bym się umówił z Tobą na taką ćwiczebną randkę ;) Sam bym trochę potrenował, bo już trochę zapomniałem jak to jest rozmawiać z kobietą przy kulturalnej lampce wina w miłym otoczeniu...

Dziękuję Kalina :)
Juloo - a pytam z ciekawości ile masz lat ?

Myślę, że tyle aby moc się podzielić swoim doświadczeniem ;)) Zapraszam na priva: juloo@poczta.onet.pl Chętnie pomogę, nie koniecznie uzewnętrzniając się publicznie na forum ;))

Nie, dzięki za fatygę - koleżanka mnie podszkoli, podpowie ;-)
Pozdrawiam ;-)

rozumiem. wstydliwość zwyciężyła. Może innym razem. Chciałbym dodać, że ćwiczenie czyni mistrza, więc życzę dużo udanych spotkań ;)

ja tez się mogę umówić przećwiczymy randkę z chamem i pijakiem bo i taka może Ci się trafić a zawsze to lepiej mieć już doświadczenie:),będzie to ta 2-ga randka gdzie Ty płacisz,

okurde, okurde!
A może by tak przećwiczyć randkę z chamem i pijakiem, w trakcie której pojawia się dziewczyna tegoż i robi dziką awanturę na cały lokal?

Chętnie bym się odstresowała.
I jeszcze nigdy nie połamałam na kimś parasolki, a ta burzowa aura nie potrwa długo.
To jak będzie?

ja dziś trenuję randkę z telewizorem i nalewką z pigwowca.
wspaniała atmosfera :)
nie wiem tylko, co to pudło do mnie gada.
ale z pigwówką przypadłyśmy sobie do gustu niezmiernie.
to musi być miłość od pierwszego wejrzenia :)

Jak to o czym gada. O tym samym w kółko. Książę Jakmutam wziął ślub z Papieżem, a Kasia została świętą.

a to prawda, że siostra kasi to pipa?

a wracając do wykładu, to jest mi szalenie przykro, że nikt nie zrozumiał tabelki :(

http://www.youtube.com/watch?v=1ataaLlHWms

kasia? kasi nie zarejestrowałam, ale może byłam zajęta polewaniem.
pieprzyć mózgojeba. idę rozwikłać wraz z komendantem vimesem zagadkę trucia patrycjusza i poprawic sobie nastrój niepodległościowym ruchem golemów :)
ostatnio płynnie przeszłam od akcji w książce do snu, w którym biegałam z kapitanem marchewą i resztą straży po ankh w poszukiwaniu przestępców.

chrzanić patrycjusza. Księcia. Otrujcie księcia.

"a to prawda, że siostra kasi to pipa?"
No podobno rura straszna.

Widziałam nawet Pipę na zdjeciu w jakimś 'poczytynym' czasopiśmie w loo u znajomych.. kiedyś myślałam,że 'Lu' to ktoś;) zaraz obejrzę cd Mumio bo dobre było:)

pamiętam, że w krakowie zdjęcie zrobiłem

image

Uploaded with ImageShack.us

jeszcze el producente dobrze to dżwiękowo zilustruje. sorki za skróty myślowe, ale mnie wszystko pasuje idealnie

http://www.youtube.com/watch?v=VSfA8N1vZIA

a pigwa pięknie pachnie i smakuje tez nie gorzej, u mnie owocki zostały płyn w tajemniczych okolicznościach przyrody był zniknał.. zalac jeszcze raz może można.. 'może można'- dziwnie to wygląda:)

Hobo, dzięki za super fotkę ;)))
Właśnie wróciłem z randki. Generalnie udana, choć przyszłości nie wróży, ale dziewczyna była zadowolona z otrzymanych instrukcji :)))

Zbudowaliśmy drewutnię :)
Używając dwukrotnie łomu z czasów wojny.
Ale po co ja o tym pisze na tym wątku????
I po co w ogóle???

Juloo - ze mną na pewno nie byłeś na randce - akurat z domu dziś nie wychodziłam cały dzień :)
To pewnie inną instruowałeś ;)

Oczywiście, że nie z Tobą :-) Namiaru nie zostawiłaś na siebie i publicznie odcięłaś się od otrzymywania jakichkolwiek instrukcji od obcych mężczyzn ;)) Stwierdziłaś, że rady koleżanki Ci wystarczą ..
Więc podzieliłem się swoim doświadczeniem z inną odważną, młodą dziewczyną

Sorry, ale nie znam Ciebie ;-)
Pozdrawiam :)

las pełen skarbów

ja, ja... guten Morgen :)

cześć joan poznamy się ?

dalej też jest nie źle http://www.youtube.com/watch?v=ywkHilp39fg&feature=related :) dzięki Hobo:)

Nie !

Nie ! - to było do nicka - sss.

A tak w ogóle - zadałam pytanie, czekałam na kulturalne porady, wypowiedzi - kilka takich było, ale reszta, szkoda gadać - nie będę dłużej w tym temacie wypowiadać się, bo niektórzy sobie jaja robią !!!!!!!!!! Nie pozdrawiam !

no jak oni mogą :)

Joanna, a Ty nigdy na randce nie byłaś, że zadajesz takie dziwne pytania?

Ayia10 - a czemu uważasz , ze moje pytania są dziwne ???
Nie, nie byłam. Ale chcę się przygotować na ten pierwszy raz - pierwszą randkę. Co w tym dziwnego - jest forum to pytam, powinniśmy sobie pomagać, a nie tylko wrrrr i wrrrrrr !!!!!!!
A swoją drogą to znam takie szkaradne kobiety - brzydkie, mega tłuste, no potwory, i koszmarne z twarzy, a mają mężów - dzieci, i wcale to nie są zamożne rodziny. Tymczasem ja jestem ładna - (mówią mi - Asia masz egzotyczną urodę) , jestem puszysta (nie tłusta), brunetka.
Nie chce mi sie dalej ciągnąć tego tematu :/

Szkoda, bo zaczęło się robić ciekawie ...

Joanna...tak sobie napisałam, bo z góry nie da się niczego przewidzieć. Najlepiej więc wcale się nie przygotowywać , tylko być spontanicznym. A jak sie potoczy ta randka, nie tylko od Ciebie zależy.

I najlepiej podać sobie ręce na cześć, bez żadnych tam całusków.

Joanna, nie bój się spojrzeć człowiekowi prosto w oczy. Nieustraszoność to podstawa. Tak jak mówiła Ayia10 bądź sobą, bądź spontaniczna, nie bój się. I tak wszystko wydarzy się tak jak ma się wydarzyć. Nie miej żadnych oczekiwań, nadziei, wyobrażeń. Korzystaj z doświadczenia osób, które chcą się z Tobą nim podzielić wirtualnie, albo bezpośrednio-osobiście. Życzę powodzenia i służę pomocą.

no. doświadczenie wzięło górę. stary szkot jednym punktem zgasił młokosa uczesanego w stylu emo. bardzo się cieszę. proszę się nie przejmować moją uwagą i kontynuować dyskusję, nie chciałem zakładać nowego wątku

Joanna - Wrzeszcz

2011-05-02 17:11

46.134.85.*

nowe

Ayia10 - a czemu uważasz , ze moje pytania są dziwne ???
Nie, nie byłam. Ale chcę się przygotować na ten pierwszy raz - pierwszą randkę. Co w tym dziwnego - jest forum to pytam, powinniśmy sobie pomagać, a nie tylko wrrrr i wrrrrrr !!!!!!!
A swoją drogą to znam takie szkaradne kobiety - brzydkie, mega tłuste, no potwory, i koszmarne z twarzy, a mają mężów - dzieci, i wcale to nie są zamożne rodziny. Tymczasem ja jestem ładna - (mówią mi - Asia masz egzotyczną urodę) , jestem puszysta (nie tłusta), brunetka.
Nie chce mi sie dalej ciągnąć tego tematu :/

No no..... Zapachniało megafrustracją. Jak napisał hobo zaczyna się robić ciekawie.

Nie wolno warrrrrczeć. Warrrrrczenie jest złe.

A grrrrrryść?

W życiu! Ani drrrapać.
Na forum załatwiamy sprawy w sposób cywilizowany. Zacnymi słowy, słodkimi głosami przy wtórze szemrzącego strumyka kierujemy nieświadome ofiary prosto w przepaść.

Inne tematy z forum

muza na dziś (781 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Jak sobie radzić z zadaniami, które wymagają błyskawicznych tłumaczeń? (3 odpowiedzi)

Zdarzyło mi się, że w pracy musiałem szybko zrozumieć teksty w innym języku, a nie miałem czasu...

Trójmiasto do bani (385 odpowiedzi)

Mieszkałem w Warszawie, Mieszkałem w Krakowie, teraz przyszedł czas na trójmiasto i tylko...