Barbara - opinia (1) Najlepsze biuro nieruchomości, rzeczowo, merytorycznie, wszystko dopięte na... Barbara Tomasz - opinia (1) Polecam, miałam mieszkanie z wadą prawną. Pewna firma chciała kupić je za... Tomasz Zadowolony Klient - opinia (1) Pełen Profesjonalizm i Obsługa Klienta. Polecam bardzo Biuro Ratajczak... Zadowolony Klient
Michał Nowy Port - opinia (1) Agent miał klienta od siebie z bazy i zadzwonił na moje ogłoszenie prywatne.... Michał Nowy Port Daria - opinia (1) Bardzo dobra współpraca! Mieszkanie sprzedane bardzo szybko, wszystko bardzo... Daria Aleksandra - opinia (1) Chciałam bardzo podziękować Pani Sylwii za rzetelną i miłą obsługę podczas... Aleksandra Małgorzata - opinia (2) WITAM serdecznie. chciałbym podzielić się swoją opinią. Otóż współpraca... Małgorzata Michał - opinia (1) miałem umowę otwartą z 6 agencjami, ta była najszybsza i najskuteczniejsza w... Michał Dziekuję Pani Sylwio (1) Kupować mieszkanie , to wyłącznie za pośrednictwem Pani Sylwii.Maksimum... Anna Piotrowska Panią Sylwia (1) Jeśli miałabym sprzedawać ponownie mieszkanie , to wyłącznie za pośrednictwem... Klientka Profesjonalnosc (1) Bardzo polecam Agencje Ratajczak Nieruchomosci , obsluga na najwyzszym... Joanna Bartosinska Sprzedajesz mieszkanie? - tylko z ratajczak nieruchomości! (1) Serdecznie polecam usługi biura Ratajczak Nieruchomości! Profesjonalne... Karolina Rewelacja!! (1) Szczególnie polecam! Szybko i bez problemu sprzedali moje mieszkanie.... Łukasz polecam (1) Profesjonalna obsługa i podejście do klienta. Gorąco polecam! Klalaudia Super skuteczność! (1) Serdeczne podziękowania dla Pani Karoliny Bronisz, która pomogła znaleźć moje... Mateusz Wajda Wszystko na plus!! (1) Polecam biuro Ratajczak Nieruchomości przede wszystkim za profesjonalną... Marcin J