Agata - ocena (2) Współpraca z Ratajczak była naprawdę pozytywnym doświadczeniem. Bez stresu,... Agata Jagoda - ocena (2) Z całego serca polecam biuro nieruchomości Ratajczak. Od pierwszego kontaktu... Jagoda Wszystko na plus!! (2) Polecam biuro Ratajczak Nieruchomości przede wszystkim za profesjonalną... Marcin J
Super skuteczność! (2) Serdeczne podziękowania dla Pani Karoliny Bronisz, która pomogła znaleźć moje... Mateusz Wajda polecam (2) Profesjonalna obsługa i podejście do klienta. Gorąco polecam! Klalaudia Rewelacja!! (2) Szczególnie polecam! Szybko i bez problemu sprzedali moje mieszkanie.... Łukasz Sprzedajesz mieszkanie? - tylko z ratajczak nieruchomości! (2) Serdecznie polecam usługi biura Ratajczak Nieruchomości! Profesjonalne... Karolina Profesjonalnosc (2) Bardzo polecam Agencje Ratajczak Nieruchomosci , obsluga na najwyzszym... Joanna Bartosinska Panią Sylwia (2) Jeśli miałabym sprzedawać ponownie mieszkanie , to wyłącznie za pośrednictwem... Klientka Dziekuję Pani Sylwio (2) Kupować mieszkanie , to wyłącznie za pośrednictwem Pani Sylwii.Maksimum... Anna Piotrowska Michał - opinia (2) miałem umowę otwartą z 6 agencjami, ta była najszybsza i najskuteczniejsza w... Michał Aleksandra - opinia (2) Chciałam bardzo podziękować Pani Sylwii za rzetelną i miłą obsługę podczas... Aleksandra Daria - opinia (2) Bardzo dobra współpraca! Mieszkanie sprzedane bardzo szybko, wszystko bardzo... Daria Michał Nowy Port - opinia (2) Agent miał klienta od siebie z bazy i zadzwonił na moje ogłoszenie prywatne.... Michał Nowy Port Zadowolony Klient - opinia (2) Pełen Profesjonalizm i Obsługa Klienta. Polecam bardzo Biuro Ratajczak... Zadowolony Klient Tomasz - opinia (2) Polecam, miałam mieszkanie z wadą prawną. Pewna firma chciała kupić je za... Tomasz Barbara - opinia (2) Najlepsze biuro nieruchomości, rzeczowo, merytorycznie, wszystko dopięte na... Barbara Agnieszka - opinia (2) Polecam współpracę z Panią Natalią Płomin. Współpracowałam już z wieloma... Agnieszka Maria - opinia (2) Szczerze polecam biuro Ratajczak . Próbowałam sprzedać dom przez długi czas z... Maria Anna G. - opinia (2) Wraz z Mężem chcielibyśmy serdecznie podziękować i wyróżnić Panią Natalię... Anna G.