Roksana Jasionek - ocena (1) Niestety, współpraca z panią Olą N. nie spełniła moich oczekiwań. Już na... Roksana Jasionek Dominik Miłosz - ocena (1) Bardzo polecam współpracę zwłaszcza z Panią Bogumiłą. Sprzedaż naszego domu... Dominik Miłosz Kamil Przybylski - ocena (1) Polecam wszystkim którzy chcą kupić jak i sprzedaż nieruchomości .... Kamil Przybylski
Jolanta K., Puck. - opinia (1) Miła, szybka, profesjonalna obsługa. Polecam. Jolanta K., Puck. Anna i Maciej - opinia (1) Serdecznie polecamy współpracę z Panią Magdaleną Wajdą wszystkim, którzy... Anna i Maciej Krzysztof - opinia (1) Wielki pozytyw. Pełen profesjonalizm, opieka nad klientem od początku do... Krzysztof Marzena Waszkiewicz - opinia (1) Polecam współpracę z biurem Ratajczak.Od pierwszego kontaktu z Panią Bogusią... Marzena Waszkiewicz Paulina - opinia (1) Biuro Nieruchomości Ratajczak można spokojnie polecić każdemu, kto chce w... Paulina Elżbieta - opinia (1) Chciałabym podziękować Pani Wiktorii za przeprowadzenie transakcji. Wszystko... Elżbieta Marta - opinia (1) Polecamy biuro Ratajczak . Dzięki Pani Bogumile i jej wskazówkom telefony się... Marta MalwinaS74 - opinia (1) Razem z mężem udało nam się sprzedać mieszkanie z biurem Ratajczak... MalwinaS74 Zadowolony Klient - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z obsługi firmy. Rzeczowo i kompleksowo pomogli mi... Zadowolony Klient Krzysztof - opinia (1) Miałem do czynienia z innymi biurami na umowach otwartych w celu sprzedaży... Krzysztof Marek - opinia (1) Współpraca z Panią Patrycją Ładanaj to sama przyjemność. Zorganizowana,... Marek Mirosław - opinia (1) Transakcja przeprowadzona pod opieką Pana Pawła Pawelczak była dla nas czystą... Mirosław Monika - opinia (1) Szybko, sprawnie i konkretnie, mocno polecam. Monika Sandra - opinia (1) Polecam Biuro Ratajczak - zwłaszcza Panią Bogumiłę, która wzorowo... Sandra Anna G. - opinia (1) Wraz z Mężem chcielibyśmy serdecznie podziękować i wyróżnić Panią Natalię... Anna G. Maria - opinia (1) Szczerze polecam biuro Ratajczak . Próbowałam sprzedać dom przez długi czas z... Maria Agnieszka - opinia (1) Polecam współpracę z Panią Natalią Płomin. Współpracowałam już z wieloma... Agnieszka