Polecam. (1) Współorganizowałam szkolenie w swojej firmie - zostało przygotowane zgodnie z... Jakub Polecam (1) Współpracuję z Panem Pawłem już od 3 lat. Każdy kurs ratownictwa zawsze był... Monika Żukiewicz Przedszkole Mar Polecam a nawet zalecam (1) profesjonalnie, przystępnie i dużą uważnością na potrzeby uczestników. Bardzo... Iza
Polecam (1) Muszę powiedzieć, że wychodząc z dzisiejszego kursu nabrałem przekonania, że... Mateusz Pryczkowski Serdecznie polecam. (1) Firma RATUJ zapewniła niestandardowe szkolenie - panel, dla grup osób... Magdalena Osipiak Profesjonalna wiedza, miła atmosfera (1) Szkolenie przeprowadzone przez Pana Pawła było bardzo konkretne, solidnie... Lucy Polecam. (1) Współpracowałam z firmą Ratuj w ramach szkolenia w zakladzie pracy. Wszystko... BM Bezpieczne przedszkole (1) Polecam szkolenia z udziałem pana Pawła nikt się nie nudzi wszyscy są... Natalia Profejsonalne szkolenie (1) Polecam szkolenie i pana Pawła - profesjonalnie i bardzo ciekawie. Poza... Anna E. Profesjonalne szkolenie! (1) Polecam! Przekazują wszechstronną wiedzę o ratowaniu małego dziecka, chyba... Przedszkole Niepubliczne "Piotru Bardzo, bardzo przydatne szkolenie!!! (1) Ten kto pracuje z maluchami, ten kto jest rodzicem koniecznie powinien wziąć... Monika Żukiewicz BeataP - opinia (1) Niedawno brałam udział w szkoleniu - jestem bardzo zadowolona z formuły jego... BeataP Korzystałam - polecam. (1) Brałam udział w szkoleniu organizowanym przez Ratuj. Zdecydowanie polecam.... MB