Ratuje ten salon niezły wybór sukien
Na plus oceniam ofertę czyli wybór i wystrój salonu - dwie duże przymierzalnie, kanapa - można swobodnie przyjść z kimś aby powybierać suknie. Jednak cała reszta pozostawia wiele do życzenia. Obsługa niby uprzejma, ale z wymuszoną grzecznością. Idąc do salonu myślałam, że moja suknia będzie szyta na miarę. Jednakże na 1,5 tyg. przed ślubem (Tak! na tyle przed ślubem ją otrzymałam!!!) przyszłam na przymiarkę i suknia była dwa rozmiary za duża! Dopiero Pani krawcowa wygadała się, ze sukienki są szyte w rozmiarówkach, a potem na miejscu dopasowywane, gdzie kupując suknię dostałam informacje, ze suknie są szyte na miejscu! To oszustwo! Musiałam zwalniać się z pracy i jeździć na poprawki - dwa razy - na tydzień przed ślubem to ogromny stres! Panie oczywiście były poirytowane tym, że chce aby suknia była idealna. Ale za 3,5 tysiąca złotych chyba mam prawo mieć jakieś oczekiwania wobec salonu, prawda? Panie mają duży wybór, piękne suknie - jednak ceny są nieadekwatne do jakości usług. Poleciłam salon koleżance i teraz ma podobną sytuację - ślub ma za 3 tyg. a Panie spławiają ją co do terminu odbioru sukni. To kiedyś zemści się na tym salonie.