Villa Madonna

Salony mody ślubnej

Gdynia, Wielkopolska 213

Nie polecam! (1) Jak to jest,że renomowany salon tak lekceważąco traktuje klienta. Pierwsza... Dorota Fantastyczna obsługa (1) Byłam w kilku salonach ślubnych w poszukiwaniu sukni. Muszę przyznać, że... Dorota Dziołak same nieporozumienia (1) Kupiłam suknie w styczniu, zrezygnowałam z trenu, dodałam koronek na... Kasia
Obsluga klienta do poprawy (1) Zdecydowanie nie polecam salonu Madonna komus kto chce sie poczuc milo... Kasia Zdecydowanie TAK ! (1) Suknie zamówiłam 4 miesiące przed ślubem . Obawiałam się czy to nie za... MarTa polecam ten salon (1) Szukałam sukni 3 miesiące przed ślubem więc byłam przekonana, że nie ma już... Kasia Krawcowa do wymiany!!!!!!!!!!!!! (1) Nie polecam Pani krawcowej - śmierdzi petami na 5 metrów. Przy wyborze sukni... KLientka Madonna Gdynia Wielkopolska (3) Kochane przyszłe Panny Młode, w dniu wczorajszym byłam w Salonie Sukni... zadowolona klientka Ratuje ten salon niezły wybór sukien (1) Na plus oceniam ofertę czyli wybór i wystrój salonu - dwie duże... Lekko rozczarowana Panna Młoda Odradzam ten salon (1) Bardzo miła obsługa, fajne miejsce, fajne modele. Ale jakość przeróbek to... Mloda Nie polecam!! (1) To co przeszłam tydzień przed weselem to jedne wielkie nieporozumienie.... Ewelina Zdecydowanie nie polecam (1) Pani ekspedientka bardzo miła, ale chyba tylko ona miała w miarę... niezadowolona klientka ZDECYDOWANIE NIE POLECAM (1) Szanowne Panie, zdecydowanie nie polecam tego miejsca, szczególnie ze względu... klientka Polecam!!! (1) Wchodząc do salonu zdecydowanie można poczuć klimat i magię ślubu.... klaudyna1986 Obsługa - Rewelacja (1) Wczoraj byłąm pierwszy raz w salonie i jestem bardzo zadowolona. Panie... Martyna Primadonny w Madonnie (1) Dziewczyny dwa razy sie zastanówcie zanim pojedziecie do salonu w Gdyni,... Giga Porażka (1) Przy pierwszej wizycie pani usiłowała mi wcisnąć zupełnie inną suknię niż ta... Niezadowolona panna młoda Atmosfera - niby nie o to chodzi... A jednak. (1) Wybrałyśmy się z siostrą na 'polowanie' na suknie i jednym z pierwszych... gonia0206 NIE POLECAM! Nawet nie zapiszą nazwy sukni, która Wam się podoba. (2) Do negatywnych opinii na temat tego salonu podchodziłam z rezerwą, ale... nGirl zestresowana panna młoda (3) Suknia została odebrana w środę, ślub jutro - więc komentarz piszę na... zestresowana