Villa Madonna

Salony mody ślubnej

Gdynia, Wielkopolska 213

Tak- Madonnie (1) Jestem bardzo zadowolona z zakupu sukni własnie w Madonnie. Jestem już po... Katarzyna Nieuprzejmie i hamsko (1) Obsługa z Madonny ma straszne muchy w nosie, nie szanuje klientów. Pani nie... anna panie Ekspedientki miłe, ale do momentu kupna sukni. (1) niestety - Panie lubią wciskać kit, tj. "pięknie Pani wygląda, ma Pani taką... Jot
klasa (1) polecam salon, zwłaszcza Panią Patrycję, wybór sukienek szeroki(choć ceny... keratus Trzeba płacić za przymiarki (2) Wszystko pięknie ładnie, wszystcy bardzo mili i znający się na rzeczy ale mam... selene wyjątkowy salon (1) Na poszukiwania sukni ślubnej przeznaczyłam cały dzień. Tę wymarzoną... Karolina najlepszy salon w Trójmieście (1) Serdecznie polecam ten salon. Byłam w 10 innych w Gdyni, ale ten nie ma sobie... Ania No cóż... (3) Tak ogólnie mówiąc suknie są piękne, mają bardzo duży wybór, obsługa... magda profesjonalnie (1) wybór bardzo duży salon przestronny obsługa miła i fachowo doradza polecam... Aurelek pierwszy salon w jakim kupilam suknie slubna (1) salon madonna byl pierwszym salonem w jakim wybralam swoja suknie slubna:)... marta KLASA SAMA W SOBIE (1) CO MAM DUZO PISAC, KTO MA WYCZUCIE STYLU SAM TAM TRAFI PREDZEJ CZY POZNIEJ :) KAROLLLA wspaniały salon;) (1) wspaniały salon;) Zakupiłam suknię w salonie Madonna i jestem bardzo... ala Nie polecam (1) Witam, tak czytam opinie i zastanawiam się czy akurat panie które mnie... zdruzgocona CUDOWNE SUKNIE (1) Kupiłam suknię w salonie Marietta i byłam bardzo zadowolona,suknia zachwyciła... K. polecam (1) Bardzo miłą obsługa, duży profesjonalizm. Ceny wysokie ale materiały i... Monika