Raz wystarczy
W Vinegre di Rucola trafiłam przypadkowo (spotkanie z większą ilością osób), ale ten jeden jedyny raz na pewno będzie też moim ostatnim. Obsługa nie miła, wręcz pyskata.Kelnerka która otwierała wino zostawiła zarówno otwieracz i inne różne śmieci na stole i nie zniknęło to póki sama nie zaniosłam tego do baru. Pani zapytana grzecznie kiedy będzie podana zupa odpowiedziała, że przecież znajomy z drugiego końca stołu coś zamówił i przez to moje danie będzie opóźnione. Gdy dzbanek wody skończył się i chcieliśmy nowy to dostaliśmy go po upływie prawie 30 minut!
Jedzenie - bez rewelacji wręcz średnie. Jedyny i największy plus to widok.
Bardzo Państwu dziękuje za takie ugoszczenie, ale następnym razem na pewno pójdę do konkurencji u nich przynajmniej można zjeść spokojnie i delektować się jedzeniem zamiast denerwować się tym jak się zostało potraktowanym przez obsługę.
Jedzenie - bez rewelacji wręcz średnie. Jedyny i największy plus to widok.
Bardzo Państwu dziękuje za takie ugoszczenie, ale następnym razem na pewno pójdę do konkurencji u nich przynajmniej można zjeść spokojnie i delektować się jedzeniem zamiast denerwować się tym jak się zostało potraktowanym przez obsługę.